Λαμία

Κάθε πέρυσι και καλύτερα στη Λαμία από άποψη μπάτζετ. Αυτό φαίνεται πως θα ισχύσει και τη νέα σεζόν. Η ομάδα που πριν έναν χρόνο είχε παίκτες τύπου Μπερτόγλιο, φέτος επέλεξε ποδοσφαιριστές τύπου Τάιρον. Τα λεφτά που μπήκαν ήταν σαφώς λιγότερα και του χρόνου έρχεται νέα μείωση. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, φυσικά, πρέπει να ξεφορτωθεί...

Κάθε πέρυσι και καλύτερα στη Λαμία από άποψη μπάτζετ. Αυτό φαίνεται πως θα ισχύσει και τη νέα σεζόν. Η ομάδα που πριν έναν χρόνο είχε παίκτες τύπου Μπερτόγλιο, φέτος επέλεξε ποδοσφαιριστές τύπου Τάιρον. Τα λεφτά που μπήκαν ήταν σαφώς λιγότερα και του χρόνου έρχεται νέα μείωση.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, φυσικά, πρέπει να ξεφορτωθεί η Λαμία και κάποια συμβόλαια. Λίγο πολύ τα πράγματα είναι γνωστά σχετικά με τους παίκτες που έχουν μπει στο… στόχαστρο της διοίκησης. Η τελευταία ποντάρει να κόψει από παντού. Τόσο από τις αποχωρήσεις που θα γίνουν όσο και από τις μειώσεις που θα γίνουν, αλλά και τα χρωστούμενα που υπάρχουν. Ακόμη και για εκείνους που δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, έχει βρεθεί το… τρικ ώστε να λυθεί η συνεργασία τους. Και εννοείται πως τελευταίος σε αυτές τις περιπτώσεις που το μαθαίνει, είναι ο ποδοσφαιριστής.

Να σημειωθεί, πάντως, πως στο φινάλε της σεζόν το πιο πιθανό είναι να μην έχουμε μόνο αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Και άλλοι είναι για να φεύγουν. Το πόσο μπορεί να πέσει το μπάτζετ, θα φανεί. Το δεδομένο είναι ότι η απόφαση έχει ληφθεί. Και επειδή θα αρχίσει να υπάρχει και γκρίνια με κάποιες επιλογές, θα γίνει και η προσπάθεια για μία καλή προσθήκη ώστε να γλυκαθεί ο κόσμος. Γι’ αυτό και δεν θα κάνει εντύπωση να βγει ξανά στο προσκήνιο θέμα για τον Μπερτόγλιο.