ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Γύρισε ο Βύντρα, καλύτερα ο Μπαχανάκ

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Λαμία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Super League 1. Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κομβικό, αφού νέα ήττα θα δημιουργήσει τριγμούς. Το θετικό για τον Μπάμπη Τεννέ είναι πως επέστρεψε την Πέμπτη (3/12) ο Βύντρα. Ο έμπειρος αμυντικός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αυτό...
Λαμία Βύντρα

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Λαμία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Super League 1. Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κομβικό, αφού νέα ήττα θα δημιουργήσει τριγμούς.

Το θετικό για τον Μπάμπη Τεννέ είναι πως επέστρεψε την Πέμπτη (3/12) ο Βύντρα. Ο έμπειρος αμυντικός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αυτό τον καιρό είχε βρει την ευκαιρία να πάει και στην Κύπρο. Εκεί είναι η οικογένειά του. Ωστόσο, προπονήθηκε κανονικά και αυτό είναι αναμφίβολα θετικό για τη Λαμία, αφού οι επιλογές στα μετόπισθεν έχουν στερέψει.

Ο Ασίγκμπα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς στα Ιωάννινα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Μπαχανάκ. Ο τελευταίος έβγαλε μέρος της προπόνησης και θα φανεί τις επόμενες ημέρες εάν είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού ή θα πρέπει να ξεκινήσει ο Σαραμαντάς.

Από εκεί και πέρα, σταθερά εκτός λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί βρίσκεται ο Χατζηστραβός, ενώ απών είναι ο Σταμούλης. Εδώ και κάποιες μέρες έχει γυρίσει στις προπονήσεις ο Προβυδάκης. Τέλος, οι Βιγιάλμπα και Μπιανκόνι εξακολουθούν να προπονούνται μόνοι τους. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime καιρό πριν, αμφότεροι θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο, αφού δεν βρίσκονται στα πλάνα του Τεννέ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

ΣΧΟΛΙΑ