Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει η Λαμία την απόκτηση του Κρίστοφερ Νούνιες. Αυτός θα αποτελέσει την πέμπτη της μεταγραφή.

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει η Λαμία την απόκτηση του Κρίστοφερ Νούνιες. Αυτός θα αποτελέσει την πέμπτη της μεταγραφή. Στην Κόστα Ρίκα υποστηρίζουν πως για τον Νούνιες ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες ομάδες. Ο 23χρονος διαθέτει καλό όνομα στην πατρίδα του και απέρριψε τόσο την πρόταση ανανέωσης της Καρταχένα όσο και εκείνες των Σάπρισα και...

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει η Λαμία την απόκτηση του Κρίστοφερ Νούνιες. Αυτός θα αποτελέσει την πέμπτη της μεταγραφή.

Στην Κόστα Ρίκα υποστηρίζουν πως για τον Νούνιες ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες ομάδες. Ο 23χρονος διαθέτει καλό όνομα στην πατρίδα του και απέρριψε τόσο την πρόταση ανανέωσης της Καρταχένα όσο και εκείνες των Σάπρισα και Αλουχουελένσε. Επιπλέον, η Πουέμπλα από το Μεξικό αλλά και ομάδες της Ασίας τον ήθελαν. Γιατί εκείνος επέλεξε τη Λαμία;

Ο Χοσέ Αλταλέφ, ο μάνατζέρ του, μίλησε στο ESPN Costa Rica και εξήγησε εκεί πως προτεραιότητα του πελάτη του ήταν να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Υπήρξαν προτάσεις και ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, αλλά ο στόχος ήταν να παίξει στην Ευρώπη. Ήταν πάντα η προτεραιότητά μας. Η Ελλάδα είναι ένα σημαντικό βήμα για εκείνον».

Τέλος, οι πληροφορίες από την Κόστα Ρίκα αναφέρουν πως η Λαμία δεν θα πληρώσει τα τροφεία του παίκτη. Ήρθε σε συμφωνία με την Καρταχένα για να διατηρήσει εκείνη το 5% σε πιθανή πώλησή του στο εξωτερικό.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

ΝΠΣ Βόλος: Συμφώνησαν με Γκιουλέν οι Θεσσαλοί

ΟΦΗ: Στη λίστα για τον «άσο» και ο Επασί!

Ιωνικός: Kοντά στην πρώτη της προσθήκη η ομάδα της Νίκαιας!