Λαμία

Να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι θέλει η Λαμία, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα. Η ρεβάνς είναι την επόμενη εβδομάδα και ακολουθεί το ματς με τον Παναιτωλικό. Γι’ αυτό ο στόχος είναι να μην υπάρχει πίεση τότε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος δεν θα κάνει...

Να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι θέλει η Λαμία, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα. Η ρεβάνς είναι την επόμενη εβδομάδα και ακολουθεί το ματς με τον Παναιτωλικό. Γι’ αυτό ο στόχος είναι να μην υπάρχει πίεση τότε.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος δεν θα κάνει αλλαγές. Μπορεί, άλλωστε, να το διαπιστώσει κανείς και από την αποστολή που έβγαλε. Εκτός για να ξεκουραστούν έμειναν οι Αντέτζο, Πλιάτσικας και Βάντερσον, ενώ ο Μπεχαράνο είναι τιμωρημένος.

Πιθανότατα φανέλα βασικού θα πάρει ο Κάχριμαν, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπαχανάκ. Τζανετόπουλος και Βύντρα διεκδικούν τις θέσεις στα στόπερ, ενώ υπάρχει η σκέψη να πάει δεξιά ο Ασίγκμπα και στα χαφ ο Σκόνδρας. Δεδομένο, πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται κάτι. Το ίδιο ισχύει και μεσοεπιθετικά.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λούκας Ράμος που αποχωρεί, όπως και ο Καραγιάννης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του. Σασί και Τσούκαλος είναι οι μονίμως για τη Λαμία τραυματίες.

Η αποστολή: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Κάτσικας, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Ανάκογλου, Δημούτσος, Σάλκιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τάιρον, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Νικολόπουλος.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram