Οι Φθιώτες χτύπησαν εκ νέου την πόρτα του Βραζιλιάνου και εισέπραξαν αρνητική απάντηση

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την πρώτη της προπόνηση και η Λαμία έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Πιο πολλοί παίκτες της λείπουν, παρά έχει ως τώρα.

Δύσκολα θα βρεθεί θέση πλην του τερματοφύλακα στην οποία δεν υπάρχει κενό. Γι’ αυτό και προσπαθεί να ανεβάσει στροφές τελευταία. Σε αυτό το πλαίσιο εισπράττει και αρνητικές απαντήσεις, όπως του Τομάς Μπεντινέλι.

Από τα μέσα Μαΐου είχαμε ενημερώσει πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι εύκολη περίπτωση για κανέναν στη Super League. Το συμβόλαιό του στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν στα 120.000 ευρώ και πλέον ζητάει παραπάνω. Σε πρώτη φάση, αρκετά παραπάνω. Εκτιμά ίσως ότι θα τα βρει στο εξωτερικό.

Όταν η Λαμία του χτύπησε την πόρτα μέσω… Βάντερσον, η πρόταση που του έκανε ήταν αρκετά χαμηλή. Σχεδόν υποτιμητική τη βρήκε ο Μπεντινέλι. Πρόσφατα επέστρεψαν οι Φθιώτες με το αποτέλεσμα να είναι και πάλι το ίδιο. Νέο «όχι» από τον 26χρονο μεσοεπιθετικό. Θα πρέπει να «ανέβουν» αρκετά ακόμη για να τον κάνουν δικό τους και δεν είναι ξεκάθαρο εάν έχουν τη δυνατότητα με το νέο μπάτζετ να είναι μικρότερο από το περσινό.

Την ίδια στιγμή οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεμείνει από αμυντικούς, ψάχνουν δεξί μπακ, χαφ και τουλάχιστον δύο εξτρέμ. Παρεμπιπτόντως, ο Ντανιέλ Αντέτζο συνεχίζει να μην απαντάει περιμένοντας κάτι αρκετά καλύτερο από αλλού. Τέλος, πι διοικούντες σε μεταξύ τους συζητήσεις αναγνωρίζουν ότι έχουν αργήσει, αλλά εκτιμούν πως στο τέλος θα καταφέρουν να κάνουν και πάλι μία ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της.