Λαμία Αντέτζο

Οι περισσότερες ομάδες της Super League 1 που δεν έχουν στόχους αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους. Η Λαμία είναι αρκετά πιο πίσω. Κάθε χρόνο, άλλωστε, αργεί λίγο να κάνει την αρχή. Φαίνεται, όμως, πως το πρώτο σημαντικό για εκείνη κεφάλαιο κλείνει. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Αντέτζο. Όλα δείχνουν πως ο 30χρονος...

Οι περισσότερες ομάδες της Super League 1 που δεν έχουν στόχους αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους. Η Λαμία είναι αρκετά πιο πίσω. Κάθε χρόνο, άλλωστε, αργεί λίγο να κάνει την αρχή. Φαίνεται, όμως, πως το πρώτο σημαντικό για εκείνη κεφάλαιο κλείνει.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Αντέτζο. Όλα δείχνουν πως ο 30χρονος αμυντικός θα είναι και την επόμενη σεζόν στη Λαμία. Είχαμε αποκαλύψει ότι οι συζητήσεις μαζί του έχουν ξεκινήσει και η χρυσή τομή στο οικονομικό βρέθηκε τουλάχιστον στο… μιλητό. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία.

Ο μόνος τρόπος για να χαλάσει η συγκεκριμένη ανανέωση είναι είτε να αθετήσει η διοίκηση τα όσα του είπε είτε να βρεθεί την τελευταία στιγμή κάτι καλύτερο, αφού προς το παρόν υπογραφές δεν έχουν πέσει. Μπορεί, βέβαια, να γίνει και αυτό μέσα στις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Αντέτζο ψάχτηκαν και κάποιες ακόμη ομάδες εντός συνόρων. Έως τώρα, πάντως, καμία δεν ήθελε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Μόνο οι Φθιώτες το έκαναν, η πρόταση των οποίων ήταν σχεδόν στα ίδια χρήματα με τα φετινά. Είναι γνωστό πως ο άλλοτε αμυντικός της Κέρκυρας και της Καλλονής έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στη Λαμία και αυτό θα συνεχιστεί και του χρόνου παρά τη δεδομένη επιθυμία για μείωση του μπάτζετ. Άλλοι είναι εκείνοι που θα την… πληρώσουν λόγω της φετινής τους απόδοσης.