Λαμία

Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά έχουν σήμερα στη Λαμία. Την Πέμπτη (6/8) οι «κυανόλευκοι» πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, από τη σημερινή πρώτη (19:00) στο ΔΑΚ Λαμίας θα απουσιάζουν τρεις ποδοσφαιριστές, που η απουσία τους, θα συζητηθεί. Ένας εξ αυτών, ο Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι παρών, επιβεβαιώνοντας το Sportime...

Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά έχουν σήμερα στη Λαμία. Την Πέμπτη (6/8) οι «κυανόλευκοι» πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, από τη σημερινή πρώτη (19:00) στο ΔΑΚ Λαμίας θα απουσιάζουν τρεις ποδοσφαιριστές, που η απουσία τους, θα συζητηθεί.

Ένας εξ αυτών, ο Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι παρών, επιβεβαιώνοντας το Sportime που αποκάλυψε ότι η απόκτηση Σαραμαντά στέλνει στην έξοδο τον 36χρονο αριστερό μπακ.

Απών θα είναι και ο Μαρκ Ασίγκμπα. Ο Γκανέζος αμυντικός δεν τα έχει βρει με τη Λαμία για ανανέωση και οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αδειάσει μια θέση στόπερ, με την περίπτωση του αδερφού του Γιάννη Σκόνδρα να παραμένει στα υπόψη.

Από εργομετρικές εξετάσεις δεν πέρασε ούτε ο Χρήστος Αραβίδης! Ο Ελληνας επιθετικός, αν και η διοίκηση ήθελε να επεκταθεί η συνεργασία τους, κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε ακόμα και το γεγονός ότι δεν υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις, φουντώνει τα σενάρια που τον θέλουν να μη συνεχίζει στη Λαμία. Εξάλλου το Sportime αποκάλυψε την προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει στη Φθιώτιδα ο Τουράμ!

Κανονικά στην πρώτη θα είναι οι Δημούτσος, Νιάς και Βιγιάλμπα. Οι δύο πρώτοι έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται, αλλά δεν τα έχουν βρει ακόμα στο οικονομικό για να λυθούν τα συμβόλαια τους. Για τον Βιγιάλμπα υπήρξε ανατροπή δεδομένων. Ο Aργεντίνος εξτρέμ δέχθηκε την πρόταση μειωμένων αποδοχών που του έγινε και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Λαμία.

Παρόντες και οι Σαραμαντάς, Προβυδάκης, που όπως έγραψε το Sportime, έχουν υπογράψει συμβόλαια με τους «κυανόλευκους».