Λαμία: Προβληματισμός για Μπαχανάκ

Έκανε αρκετές μεταγραφές και δεν αποκλείεται να κάνει δύο ακόμη η Λαμία εντός του Ιανουαρίου. Του στόπερ μοιάζει κλειδωμένη, μετά και από όσα πέρασε ο Λουκάς Βύντρα, του επιτελικού χαφ όχι. Διάθεση για να αποκτηθεί παίκτης και εκεί υπάρχει, αλλά ακόμα ο εκλεκτός φαίνεται ότι δεν έχει βρεθεί. Ωστόσο, δεν γίνεται μία ομάδα να κάνει...

Έκανε αρκετές μεταγραφές και δεν αποκλείεται να κάνει δύο ακόμη η Λαμία εντός του Ιανουαρίου. Του στόπερ μοιάζει κλειδωμένη, μετά και από όσα πέρασε ο Λουκάς Βύντρα, του επιτελικού χαφ όχι. Διάθεση για να αποκτηθεί παίκτης και εκεί υπάρχει, αλλά ακόμα ο εκλεκτός φαίνεται ότι δεν έχει βρεθεί.

Ωστόσο, δεν γίνεται μία ομάδα να κάνει μόνο μεταγραφές. Πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις, όταν το ρόστερ αρχίζει να μεγαλώνει επικίνδυνα. Από τη Λαμία έχουν ήδη φύγει παίκτες (σ.σ. Μπιανκόνι και Βιγιάλμπα), αλλά στην ομάδα θα ήθελαν να αποχωρήσουν και άλλοι. Έχουμε αποκαλύψει πως ο Βασιλόγιαννης βρίσκεται στη λίστα. Γι’ αυτό δεν μπαίνει στις αποστολές. Θέμα της διοίκησης είναι το συγκεκριμένο. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει καιρό τώρα μία διαφωνία οικονομικής φύσης.

Προβληματισμένοι είναι στη Λαμία και με τον Μπαχανάκ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποκτήθηκε ο Άνχελ Μαρτίνεθ. Ο Αφρικανός συνεχώς διαμαρτύρεται για ενοχλήσεις και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Προ ημερών τέθηκε θέμα αποχώρησης ενός ακόμη παίκτη, αλλά προς το παρόν πάγωσε.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως στη διοίκηση από την… εποχή Μπάμπη Τεννέ είχαν αρχίσει να μην πείθονται με όσα βλέπουν με τον Επασί. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν αυτός που τον στήριξε, αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας στο Περιστέρι έχασε ξανά πόντους. Φέρει ευθύνη στο 2-1. Μπορεί να κάνουν λάθος και οι συμπαίκτες του με πρώτο τον Τζανδάρη που δεν σταματάει τον Σάλομον, αλλά έχει κακή τοποθέτηση τη στιγμή του σουτ.

Τέλος, πόντους σε αυτό το ματς με το αχρείαστο πέναλτι που έκανε έχασε και ο Προβυδάκης. Ο 24χρονος είχε δείξει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία ματς, αλλά αυτή η φάση κρέμασε την ομάδα του τη στιγμή που εκείνη καίγεται για βαθμούς.