Για κάποιες μεταγραφές στη Λαμία τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εξάρι και ένας μεσοεπιθετικός για παράδειγμα είναι ψηλά στη λίστα. Αποτελούν τη μεταγραφική προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από εκεί και πέρα, τον Ιανουάριο πολλές περιπτώσεις προκύπτουν στην πορεία και επειδή είναι καλές, προχωρούν. Στο θέμα του τερματοφύλακα έχουμε αναφέρει ξανά πως όλα είναι ρευστά. Υπάρχουν...

Για κάποιες μεταγραφές στη Λαμία τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εξάρι και ένας μεσοεπιθετικός για παράδειγμα είναι ψηλά στη λίστα. Αποτελούν τη μεταγραφική προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Από εκεί και πέρα, τον Ιανουάριο πολλές περιπτώσεις προκύπτουν στην πορεία και επειδή είναι καλές, προχωρούν. Στο θέμα του τερματοφύλακα έχουμε αναφέρει ξανά πως όλα είναι ρευστά.

Υπάρχουν οι Θεοδωρόπουλος και Κάχριμαν. Εάν στην αγορά εντοπιστεί ένας καλύτερος και οικονομικά συμβατός με τα δεδομένα των «κυανόλευκων», θα αποκτηθεί. Σε περίπτωση, λοιπόν, που συμβεί αυτό, ο Κάτσικας στο ρόστερ περισσεύει για το υπόλοιπο της σεζόν και θα παραχωρηθεί δανεικός.

Στη Λαμία γνωρίζουν πως ο νεαρός τερματοφύλακας έχει τα προσόντα ώστε να κάνει καριέρα αργότερα. Τονίζουν, όμως, ότι δεν είναι έτοιμος. Φάνηκε αυτό και στο ματς που κλήθηκε να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτή τη θέση το καλύτερο είναι να παίρνεις παιχνίδια και εάν δεν μπορεί φέτος να το κάνει στη Λαμία, θα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Γι’ αυτό έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο του δανεισμού του ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και να βελτιωθεί. Να σημειωθεί, όμως, πως η υπόθεσή του είναι σε συνάρτηση και με το αν θα αποκτηθεί τελικά κίπερ.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram