Το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο μαζί με κάποια σενάρια φαντασίας

Ήταν από τους πρώτους παίκτες που επιχείρησε να διατηρήσει η Λαμία στο ρόστερ της. Και το πάλεψε αρκετά με τον Ντανιέλ Αντέτζο και για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο Ιταλός ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του ή δευτερευόντως να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και είχε ξεκαθαρίσει στους διοικούντες πως δεν υπάρχει θέμα με το οικονομικό.

Η τελική πρόταση που του έγινε ήταν ικανοποιητική. Πίστεψε, όμως, ότι μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο. Ήταν διατεθειμένος να περιμένει και ακόμη αυτό δεν έχει αλλάξει. Μπαίνουμε, βέβαια, στον Αύγουστο και όσο δεν κλείνει κάπου, όλα είναι πιθανά. Στο μυαλό του, όμως, η Λαμία δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα. Μπορεί να γίνει σε λίγες μέρες, αλλά τώρα όχι.

Από εκεί και πέρα, από την ΠΑΕ βγήκαν και κάποια σενάρια. Σύμφωνα με αυτά, ο δρόμος για την επιστροφή του άνοιξε με το που έφυγε ο Μάκης Χάβος. Η πραγματικότητα είναι άλλη. Ουδέποτε είχε πρόβλημα με τον Μακεδόνα τεχνικό ο 30χρονος αμυντικός. Αντιθέτως, οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές.

Να σημειωθεί πως όταν του έγινε πρόταση ανανέωσης τον Μάιο, εκείνος ρώτησε εάν θα μείνει ο προπονητής. Στην τότε συζήτηση, που είχε παραβρεθεί και ο Σάκης Τσικνής για να κάνει τον… μεταφραστή, ο Αντέτζο είχε πει τα καλύτερα για τη συνεργασία του με τον Χάβο.

Όσο περνούν οι μέρες και ο πρώην αμυντικός της Κέρκυρας δεν βρίσκει αυτό που θέλει, οι πιθανότητες της Λαμίας αυξάνονται. Ωστόσο, αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τον προπονητή ούτε με τις απολαβές του.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;