Λαμία Καραμάνος Αραβίδης

Έρχονται αλλαγές στη Λαμία, όπως έχει αναφέρει το Sportime από την προηγούμενη εβδομάδα. Αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα. Υπάρχουν, βέβαια, και συμβόλαια που δεν είναι τόσο εύκολο να λυθούν όποτε και να το αποφασίσει η διοίκηση. Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά στη Λαμία έχει ξεκινήσει, αλλά για κάποιες μεταγραφές...

Έρχονται αλλαγές στη Λαμία, όπως έχει αναφέρει το Sportime από την προηγούμενη εβδομάδα. Αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα. Υπάρχουν, βέβαια, και συμβόλαια που δεν είναι τόσο εύκολο να λυθούν όποτε και να το αποφασίσει η διοίκηση.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά στη Λαμία έχει ξεκινήσει, αλλά για κάποιες μεταγραφές το βασικότερο είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το θέμα του επιθετικού. Εκεί υπάρχουν οι Τάσος Καραμάνος και Χρήστος Αραβίδης πρωτίστως και δευτερευόντως ο Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Από τους δύο πρώτους θα εξαρτηθούν πολλά. Ο Καραμάνος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Κοντά στο 150άρι είναι και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο γίνονται σκέψεις να «σπάσει». Το θέμα, όμως, είναι ότι τέτοιο ποσό δεν θα βρει εύκολα αλλού ο 29χρονος με ό,τι αυτό συνεπάγεται σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει εάν υπάρξει τέτοια συζήτηση.

Όσο για τον Αραβίδη, πρόθεση ανανέωσης υπάρχει. Το εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή, όμως, είναι άλλο θέμα. Αντιλαμβάνεται κανείς πως σε περίπτωση παραμονής και των δύο (Καραμάνου, Αραβίδη), τελειώνει η συζήτηση για επιθετικό. Ή για να είμαστε ακριβείς, μόνο κάποια συμπληρωματική προσθήκη θα μπορούσε να γίνει. Διαφορετικά θα ξεκινήσει η αναζήτηση για ενδεκαδάτο.