ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Τα νεύρα, το ξεκάθαρο μήνυμα και οι μεταγραφές

Εάν δεν αντιδράσει η Λαμία στα επόμενα ματς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο περισσότερων μεταγραφών
Λαμία: Τα νεύρα, το ξεκάθαρο μήνυμα και οι μεταγραφές

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στη Λαμία από την εμφάνιση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η κάθε ομάδα μπορεί να χάσει με χίλιους τρόπους. Το πρόβλημα, όμως, ήταν η εικόνα.

Είναι γνωστό πως μετά το ματς με τους Ηπειρώτες ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Το eSportime στο φύλλο της Τετάρτης (8/12) ανέφερε και τον λόγο που είχε γίνει έξαλλος.

Το μήνυμα εστάλη και ήταν σαφές. Προς το παρόν διάθεση για μεγάλες αλλαγές δεν υπάρχει. Ωστόσο, εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, θα γίνουν και αυτές.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του γηπέδου έχει δημιουργήσει γενικότερα έναν εκνευρισμό στο κλαμπ. Δεν είναι ευχάριστο για παίκτες και προπονητή να παίζουν σε άλλο γήπεδο, ούτε για τους οπαδούς να τρέχουν στον Βόλο. Πέρα από αυτά, όμως, ενοχλημένος με την όλη κατάσταση είναι και ο ιδιοκτήτης. Από τη μία γιατί αναγκάστηκε τελικά να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, από την άλλη γιατί είναι σαφές πως λάθη έγιναν και από άνθρωπο της ομάδας. Και με αυτόν ήταν σφόδρα ενοχλημένος προ ημερών ο Παπαϊωάννου.

Τέλος, ότι η Λαμία ξεκινάει την προεργασία για τον Ιανουάριο, το είχε αναφέρει το Sportime. Η απόκτηση ενός εξτρέμ ήταν και παραμένει δεδομένη. Μόνο που όσο προβληματίζει η ομάδα, τόσο θα ανοίγει η συζήτηση και για προσθήκες αλλού. Στο τραπέζι τελευταία έχει πέσει και το θέμα απόκτησης ενός επιθετικού. Τις τελευταίες μέρες, όμως, υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για μεταγραφή σε θέση-έκπληξη, δηλαδή σε θέση που θεωρητικά δεν υπήρχε ανάγκη έως τώρα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

?>