Λαμία: Έκλεισε Πίτι, στο κάδρο ο Τζέιμς

Μεταγραφών συνέχεια για τη Λαμία. Οι άνθρωποί της το έχουν πάρει απόφαση πως θα παλέψουν μέχρι τέλος για την παραμονή στη Super League 1 και κάπως έτσι η ενίσχυση δεν σταματάει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίνηση του Πίτι. Μπορεί ο Ισπανός να ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΛ, αλλά στο παρά ένα φαίνεται πως...

Μεταγραφών συνέχεια για τη Λαμία. Οι άνθρωποί της το έχουν πάρει απόφαση πως θα παλέψουν μέχρι τέλος για την παραμονή στη Super League 1 και κάπως έτσι η ενίσχυση δεν σταματάει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίνηση του Πίτι. Μπορεί ο Ισπανός να ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΛ, αλλά στο παρά ένα φαίνεται πως η Λαμία μπήκε σφήνα και τον έπεισε να γυρίσει. Δεν ήταν και δύσκολο, άλλωστε, αυτό. Η σχέση του με ανθρώπους των «κυανόλευκων» είναι εξαιρετική.

Με τον Ταϊρόν να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία ενδεχομένως να υπήρξε η σκέψη πως δεν χρειάζεται τελικά να γίνει στη θέση του επιτελικού χαφ η υπέρβαση. Δεν ήταν και πολλές οι περιπτώσεις ούτως ή άλλως που έπαιζαν αυτό τον καιρό στη συγκεκριμένη θέση. Ο Πίτι έχει δεδομένη ποιότητα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορεί να δώσει λύσεις, γνωρίζει την ομάδα και ταυτόχρονα είναι μία προσωπικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη στα αποδυτήρια. Όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους.

Φαίνεται πως μένουν τα τυπικά σε αυτή την υπόθεση και η Λαμία στη συνέχεια στρέφεται στον κεντρικό αμυντικό. Οι περιπτώσεις που έχουν στο τραπέζι είναι 2-3. Μία εξ αυτών και του Μανιρεκάρ Τζέιμς, του 27χρονου αμυντικού της Μίντιλαντ. Φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές με την ομάδα του και στα τελευταία ματς όλα δείχνουν ότι βρίσκεται εκτός πλάνων.