ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Τέλος και ο Δημήτρης Φαράντος

Ανακατατάξεις στη Λαμία… Μετά τον Γιώργο Πετράκη ακολούθησε νέο διαζύγιο στους «κυανόλευκους», αυτό με τον Δημήτρη Φαράντο. Όπως ενημέρωσε μόνος του ο τελευταίος, λύθηκε η συνεργασία του με τους Φθιώτες. Από τις 28 Ιουνίου είχε ενημερώσει το Sportime ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον Φαράντο στη Λαμία έχει ξεκινήσει. Ο κύκλος του είχε κλείσει και...
Super League 2 – transfer rumours: Αγοραστής δεν έχει προκύψει στη Ριζούπολη, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης έχει βρει τον διάδοχο του Κοτταρά.

Ανακατατάξεις στη Λαμία… Μετά τον Γιώργο Πετράκη ακολούθησε νέο διαζύγιο στους «κυανόλευκους», αυτό με τον Δημήτρη Φαράντο. Όπως ενημέρωσε μόνος του ο τελευταίος, λύθηκε η συνεργασία του με τους Φθιώτες.

Από τις 28 Ιουνίου είχε ενημερώσει το Sportime ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον Φαράντο στη Λαμία έχει ξεκινήσει. Ο κύκλος του είχε κλείσει και πλέον αυτό είναι οριστικό. Πιθανότατα αυτό έχει να κάνει με την επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλει να έχει άλλους στα πόδια του με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Η δήλωση του Φαράντου: «Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, τον μεγαλομέτοχο κ. Παπαιωάννου Πανουργιά τους άμεσους και καθημερινούς συνεργάτες κ. Συρογιάννη και κ. Τσικνή, το ιατρικό προσωπικό με επικεφαλής τον κ. Χολέβα, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές ,τους προπονητές που συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας.

Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν να συνεχιστεί αυτή η 14μηνη συνεργασία. Είμαι πεπεισμένος ότι σε λίγο καιρό η ομάδα θα επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Σας ευχαριστώ όλους».

Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτρη Φαράντο. Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λύση συνεργασίας με Δημήτρη Φαράντο #lamiafc #lamia_season2020_21 #slgr #interwetten Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτρη Φαράντο. Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official) στις

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ