Λαμία

Η εποχή Γιώργου Πετράκη έχει ξεκινήσει στη Λαμία. Για να μπορέσει να πετύχει ο 32χρονος τεχνικός το βασικότερο όλων είναι να έχει τη στήριξη που χρειάζεται. Κλειδί σε αυτό θα είναι η στάση που θα τηρήσουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό, μάλιστα, είπε ουσιαστικά και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε τοποθέτησή του το βράδυ της Δευτέρας (29/6). Ο...

Η εποχή Γιώργου Πετράκη έχει ξεκινήσει στη Λαμία. Για να μπορέσει να πετύχει ο 32χρονος τεχνικός το βασικότερο όλων είναι να έχει τη στήριξη που χρειάζεται. Κλειδί σε αυτό θα είναι η στάση που θα τηρήσουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό, μάλιστα, είπε ουσιαστικά και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε τοποθέτησή του το βράδυ της Δευτέρας (29/6).

Ο νεαρός τεχνικός στις προηγούμενες δουλειές του είχε τον τρόπο να κερδίζει τους παίκτες του. Η Λαμία, βέβαια, έχει ιδιαίτερα αποδυτήρια. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα τετ α τετ είναι ένας τρόπος να γνωριστείς καλύτερα και να σε γνωρίσει και ο άλλος.

Γι’ αυτό και ο Πετράκης ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν να μιλήσει ξεχωριστά με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Δημούτσος, Πλιάτσικας, Καραμάνος και Βύντρα ήταν το εν λόγω καρέ. Να σημειωθεί πως και οι τέσσερις είναι αρκετά έμπειροι, γνωρίζουν καλά το κλίμα στα αποδυτήρια και διατηρούν και σχετικά καλή σχέση μεταξύ τους.

Παρεμπιπτόντως, από αυτούς οι Πλιάτσικας και Βύντρα εντάσσονται στην κατηγορία εκείνων που μένουν ελεύθεροι. Αντιθέτως, οι Δημούτσος και Καραμάνος έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο να παραμείνουν από τη στιγμή που η διοίκηση θέλει να πέσει το μπάτζετ αισθητά εν όψει της νέας σεζόν.