ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Τετ α τετ Πετράκη με τέσσερις παίκτες

Η εποχή Γιώργου Πετράκη έχει ξεκινήσει στη Λαμία. Για να μπορέσει να πετύχει ο 32χρονος τεχνικός το βασικότερο όλων είναι να έχει τη στήριξη που χρειάζεται. Κλειδί σε αυτό θα είναι η στάση που θα τηρήσουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό, μάλιστα, είπε ουσιαστικά και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε τοποθέτησή του το βράδυ της Δευτέρας (29/6). Ο...
Λαμία: Τετ α τετ Πετράκη με τέσσερις παίκτες

Η εποχή Γιώργου Πετράκη έχει ξεκινήσει στη Λαμία. Για να μπορέσει να πετύχει ο 32χρονος τεχνικός το βασικότερο όλων είναι να έχει τη στήριξη που χρειάζεται. Κλειδί σε αυτό θα είναι η στάση που θα τηρήσουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό, μάλιστα, είπε ουσιαστικά και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε τοποθέτησή του το βράδυ της Δευτέρας (29/6).

Ο νεαρός τεχνικός στις προηγούμενες δουλειές του είχε τον τρόπο να κερδίζει τους παίκτες του. Η Λαμία, βέβαια, έχει ιδιαίτερα αποδυτήρια. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα τετ α τετ είναι ένας τρόπος να γνωριστείς καλύτερα και να σε γνωρίσει και ο άλλος.

Γι’ αυτό και ο Πετράκης ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν να μιλήσει ξεχωριστά με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Δημούτσος, Πλιάτσικας, Καραμάνος και Βύντρα ήταν το εν λόγω καρέ. Να σημειωθεί πως και οι τέσσερις είναι αρκετά έμπειροι, γνωρίζουν καλά το κλίμα στα αποδυτήρια και διατηρούν και σχετικά καλή σχέση μεταξύ τους.

Παρεμπιπτόντως, από αυτούς οι Πλιάτσικας και Βύντρα εντάσσονται στην κατηγορία εκείνων που μένουν ελεύθεροι. Αντιθέτως, οι Δημούτσος και Καραμάνος έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου. Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο να παραμείνουν από τη στιγμή που η διοίκηση θέλει να πέσει το μπάτζετ αισθητά εν όψει της νέας σεζόν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.