Στιγμιότυπο από το Λαμία - Παναθηναϊκός

Σε ένα ακόμη σημαντικό ματς η Λαμία θα έχει κομβικές απουσίες

Κάθε ματς και ένας νέος γρίφος είναι για τη Λαμία και βασικά για τον προπονητή της. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να διαχειριστεί πολλά προβλήματα. Δεν θα αποτελέσει εξαίρεση ο αγώνας στη Ριζούπολη.

Οι τραυματισμοί έχουν σηκώσει συζήτηση. Το θέμα, βέβαια, είναι πιο σύνθετο. Υπάρχουν θλάσεις που βγήκαν όχι λόγω κακής εκγύμνασης, αλλά επειδή παίκτης έφαγε κλωτσιά ή γονατιά. Υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί που είναι εντελώς άσχετοι (πχ το θέμα που έχει ο Καραμάνος στον αυχένα) ή και συγκυρίες (το τρακάρισμα του Μπεχαράνο).

Στο 1-3 με τον Παναθηναϊκό η Λαμία μέτρησε ξανά απώλειες. Η μία ήταν ο Τζανδάρης, η δεύτερη ο Μανούσος που δέχτηκε μία κλωτσιά προς το φινάλε. Ο Μπεχαράνο, που βγήκε αλλαγή, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο προαναφερθέντες.

Όλα αυτά κι ενώ εκτός υπήρχαν ήδη οι Νούνιες, Ρόμανιτς, Καραμάνος και Μανουσάκης. Από αυτούς οι δύο πρώτοι είναι καλύτερα και έχουν πιθανότητες να μπουν αποστολή με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ακόμη και έτσι, όμως, τα προβλήματα θα είναι ξανά πολλά και κυρίως μεσοεπιθετικά. Εκεί ο Γρηγορίου θα έχει ελάχιστες λύσεις και θα κληθεί να βγάλει κάποιον λαγό από το καπέλο σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται κομβικό τόσο για τη δική του ομάδα όσο -ακόμα περισσότερο- για τον αντίπαλο.