ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Τι χρεώνουν στον Φαράντο και ποιος ακόμη αποχωρεί

Από τη στιγμή που η Λαμία ηττήθηκε από τον Πανιώνιο, δεν άνοιξε μόνο θέμα προπονητή. Βγήκε προς τα έξω πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και για τον Δημήτρη Φαράντο. Τον υπεύθυνο scouting της ομάδας, ο οποίος λειτουργεί και ως τεχνικός διευθυντής. Προς το παρόν ο Φαράντος παραμένει στο πόστο του. Η αντίστροφη μέτρηση, όμως, έχει ξεκινήσει....
Λαμία Φαράντος

Από τη στιγμή που η Λαμία ηττήθηκε από τον Πανιώνιο, δεν άνοιξε μόνο θέμα προπονητή. Βγήκε προς τα έξω πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και για τον Δημήτρη Φαράντο. Τον υπεύθυνο scouting της ομάδας, ο οποίος λειτουργεί και ως τεχνικός διευθυντής.

Προς το παρόν ο Φαράντος παραμένει στο πόστο του. Η αντίστροφη μέτρηση, όμως, έχει ξεκινήσει. Στη Λαμία εξ αρχής δεν ήταν όλοι θετικοί σε αυτή την πρόσληψη βλέποντας πως θα περιοριστούν κάποιες από τις αρμοδιότητές τους. Στην πορεία δεν άρεσε σε ορισμένους και η πολύ καλή σχέση που είχε με τον Άκη Μάντζιο.

Ειρήσθω εν παρόδω, δεν ήταν ο Φαράντος εκείνος που εισηγήθηκε την πρόσληψη του 50χρονου τεχνικού. Άλλο είναι να λες πως «έχω συνεργαστεί μαζί του, έχω καλή άποψη, πάρτε τον» και άλλο να το παίρνεις εξ αρχής πάνω σου.

Πέρα από την ανάγκη που υπάρχει να βρεθούν εξιλαστήρια θύματα, τον Φαράντο τον «καίει» και κάτι ακόμη πλην της καλής σχέσης του με τον Μάντζιο. Ο λόγος για τη μεταγραφή του Νιάς. Ήταν δική του επιλογή. Το κλίμα για τον Σενεγαλέζο είναι βαρύ και το διαζύγιο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μπορεί αρχικά να υπήρχε καλή άποψη για τον Νιάς, αλλά γρήγορα άλλαξε αυτό. Δεν άρεσε σε όλους η συγκεκριμένη μεταγραφή και φάνηκε και στην πορεία από τις αντιδράσεις τους. Μετά το ματς με τον Πανιώνιο το γλυκό άρχισε να… δένει. Μπορεί να μην ευθύνεται εκείνος στο γκολ, το οποίο 100% πρέπει να χρεωθεί στον Αντέτζο, όμως, η μπάλα τον έχει πάρει.

Κλείνοντας μεταγραφή του Φαράντου ήταν και ο Επασί. Προς το παρόν για εκείνον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Έστω και εάν οι διοικούντες αλλάζουν πολύ εύκολα άποψη στους «κυανόλευκους».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ