Ο Αντέτζο στο Λαμία - Βόλος

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ντάνιελ Αντέτζο και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του στη Λαμία

Ντανιέλ Αντέτζο και γκέλες είναι έννοιες συνυφασμένες. Η Λαμία τον στήριξε και με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια παρά τα κατά καιρούς σοβαρά λάθη του. Μόνο που αντίστοιχη πρόθεση δεν υπάρχει αυτή τη φορά.

Δεν ήταν τυχαία εκτός αποστολής στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Νιγηριανός. Κόντρα στον Βόλο έκανε μία από τις γνωστές του εμφανίσεις απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Αντέτζο ήταν τραγικός και στο ματς του πρώτου γύρου, ενώ κάκιστη ήταν η εμφάνισή του με τους «κυανέρυθρους» και στο περσινό 1-2. Από τα δικά του λάθη είχε προέλθει η ήττα, η οποία οδήγησε και στην απόλυση του Γιώργου Πετράκη.

Στις τάξεις της διοίκησης αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Ωστόσο, λάθη όλοι κάνουν. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το πώς τα διαχειρίζεται ο καθένας, όμως, λέει πολλά. Ο Αντέτζο όταν έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο, αντέδρασε τουλάχιστον άκομψα. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η Λαμία έδινε ένα κομβικό ματς, έχανε και εκείνος αντί να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του, πήγε να κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη δημιουργώντας ένταση.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Σε πρώτη φάση θα τεθεί στο περιθώριο. Στη διακοπή θα υπάρξουν επαφές για μεταγραφικά και αποχωρήσεις. Εκεί ενδέχεται να γίνει νέα συζήτηση για την υπόθεσή του. Όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και το ενδεχόμενο διαζυγίου. Το σίγουρο είναι πως η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του έχει χαθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως και άλλες φορές στο παρελθόν τέθηκε θέμα αποχώρησής του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τι συνέβη μετά την ήττα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ στις 7 Ιανουαρίου πέρυσι. Μέχρι και ο εκπρόσωπός του είχε ενημερωθεί πως πρόθεση του κλαμπ είναι να τερματιστεί η συνεργασία με τον παίκτη του.

Μετά το τελευταίο περιστατικό οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά τα στηρίγματα του 32χρονου στη Λαμία έχουν μειωθεί αισθητά. Επιπλέον, επιλογές στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν. Ο Τζανετόπουλος είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των Φθιωτών, ο Μαζουλουξής βοηθάει περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς και ο Γκόλεμιτς έχει ποιότητα, παραστάσεις και ένα αρκετά καλό συμβόλαιο. Τέλος, εφόσον χρειαστεί, θα γίνει μεταγραφή και σε αυτή τη θέση.