Οι Φθιώτες χτύπησαν ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού για τον 28χρονο επιθετικό

Ηχηρό ήταν το καμπανάκι που χτύπησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη Λαμία. Το τελικό 0-3 κόντρα στον Άρη θορύβησε τους ανθρώπους της ομάδας. Επιθετικός ήταν δεδομένο πως θα αποκτηθεί ούτως ή άλλως και μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφασίστηκε να γίνει η υπέρβαση. Πρώτος στόχος ο Γιώργος Καραμάνος.

Ο 28χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η Λαμία μπήκε γερά στο κόλπο και είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα.

Η μεγάλη διαφορά είναι πως οι «κυανόλευκοι» δέχονται να δώσουν ακόμη και ένα μικρό ποσό στους Πειραιώτες. Αυτό τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον παίκτη.

Να σημειωθεί πως το Sportime.gr, είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι ο Καραμάνος είναι μία από τις περιπτώσεις που «παίζουν» στη Λαμία. Ωστόσο, τον Ιούνιο τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Γι’ αυτό και προσωρινά η περίπτωσή του μπήκε στο συρτάρι. Πλέον, όμως, φαίνεται πως οι διοικούντες το πήραν απόφαση να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.