Λουκάς Βύντρα Λαμία

Ο Λουκάς Βύντρα έριξε επική... ατάκα σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα συνεχίσει του χρόνου να αγωνίζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρωτάθλημα χωρίς Βύντρα δεν γίνεται...».

Ο Λουκάς Βύντρα έριξε επική… ατάκα σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα συνεχίσει του χρόνου να αγωνίζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρωτάθλημα χωρίς Βύντρα δεν γίνεται…».

Αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται δείχνει ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Λουκάς Βύντρα, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στα 40 του χρόνια, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε και του χρόνου στα γήπεδα.

Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης – Λαμία, ρίχνοντας και την ατάκα πως «Πρωτάθλημα χωρίς Βύντρα δεν γίνεται».

Έτσι, θα γίνει ο μακροβιότερος εν ενεργεία παίκτης της ιστορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς την επόμενη σεζόν θα βαδίζει τα 41 του χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:

Για το αν θα συνεχίσει για ακόμα μια σεζόν: «Θα έχουμε, χωρίς Βύντρα δεν γίνεται! Νομίζω έναν χρόνο ακόμα, γιατί όχι;».

Για το γεγονός ότι πολλοί συμπαίκτες του τον θεωρούν πρότυπο: «Ο κάθε παίκτης κάνει τις επιλογές του. Ποιος του αρέσει, ποιος δεν του αρέσει, επιλέγει και τραβάει το δρόμο του».

Για το αν σκέφτεται τη ζωή του χωρίς το ποδόσφαιρο: «Εννοείται. Δεν είναι ότι όταν σταματήσω θα τρελαθώ. Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. Είμαι κατασταλαγμένος ότι θα σταματήσει όλο αυτό κάποια στιγμή και θα ακολουθήσω κάποιο διαφορετικό δρόμο».

Για το αν η επόμενη χρονιά του θα είναι με τη φανέλα της Λαμίας: «Δεν ξέρω, αυτό θα το αποφασίσουν ο πρόεδρος και ο κ. Γρηγορίου. Θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Καλά να είμαστε και θα δούμε, γιατί είχαμε δύσκολη χρονιά φέτος».

Για το μυστικό του: «Νομίζω ότι είναι πως αυτό που κάνω μου αρέσει πολύ. Δεν ξέρω αν αυτό με τραβάει και κρατιέμαι σε ένα επίπεδο, για να μπορώ να είμαι εντάξει στις απαιτήσεις της ομάδας και του αγώνα. Από εκεί και πέρα, παίζει ρόλο σίγουρα η οικογένεια μου που με στηρίζει και η αγάπη που έχω για αυτό που κάνω. Αν σου αρέσει κάτι, μπορείς να το καταφέρεις».

Για την πορεία της Λαμίας φέτος: «Έπαιξαν όλα το ρόλο τους. Ο καινούργιος προπονητής, ο πρόεδρος που ήταν κοντά στην ομάδα και έκανε αυτό που έπρεπε για να σωθεί, αλλά και οι παίκτες. Και οι νεαροί και οι πιο έμπειροι. Ανταποκρίθηκαν όλοι στο στόχο που ήταν η σωτηρία και μόνο. Μας βγήκε, είμαστε υγιείς και χαρούμενοι που εξελίχθηκε έτσι η χρονιά».

Για την επόμενη σεζόν, αν μείνει τελικά στη Λαμία: «Κάθε χρονιά ξεκινάει από την αρχή. Το ξεκίνημα έχει πάντα άγχος. Και πρωτάθλημα να έχεις πάρει την προηγούμενη σεζόν, η επόμενη χρονιά ξεκινάει από την αρχή με την πρώτη αγωνιστική».