ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Ο Σανίνο και οι Έλληνες

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Λεβαδειακός. Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει αυτή. Το Sportime.gr σας είχε ενημερώσει από τις 11 Φεβρουαρίου ότι ο Λεβαδειακός ψάχνεται για προπονητή και ότι ο Σωτήρης Αντωνίου δεν πατάει καλά. Την Τρίτη (23/2) ανακοινώθηκε τελικά το διαζύγιο με τον Λαρισαίο κόουτς με το Sportime.gr να έχει αποκαλύψει την οριστική εξέλιξη...
Λεβαδειακός: Ο Σανίνο και οι Έλληνες

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Λεβαδειακός. Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει αυτή.

Το Sportime.gr σας είχε ενημερώσει από τις 11 Φεβρουαρίου ότι ο Λεβαδειακός ψάχνεται για προπονητή και ότι ο Σωτήρης Αντωνίου δεν πατάει καλά. Την Τρίτη (23/2) ανακοινώθηκε τελικά το διαζύγιο με τον Λαρισαίο κόουτς με το Sportime.gr να έχει αποκαλύψει την οριστική εξέλιξη πριν την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ.

Πλέον το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του. Ο Μάκης Χάβος απέρριψε την κρούση που του έγινε, ο Γιάννης Τάτσης ήταν επίσης ένας προπονητής που είχε επαφή με τους Βοιωτούς, αλλά στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα. Ένα εξ αυτών του Τζουζέπε Σανίνο.

Ο 63χρονος τεχνικός έχει ξαναπεράσει από τον Λεβαδειακό. Είχε κάτσει στον πάγκο για 11 ματς όταν οι «πράσινοι» ήταν στη Super League 1. Τα αποτελέσματα τότε δεν ήταν τόσο καλά με αποτέλεσμα να απολυθεί και εκείνη τη χρονιά τελικά ο Λεβαδειακός να υποβιβαστεί.

Ο Ιταλός κόουτς μετά την Ελλάδα πήγε στη Νοβάρα. Και εκεί έκατσε στον πάγκο για έντεκα ματς και στη συνέχεια αποχώρησε. Ακολούθησε η Χόνβεντ. Στην Ουγγαρία έμεινε για 36 παιχνίδια. Έκτοτε περιμένει μία νέα ποδοσφαιρική πρόκληση. Το εάν αυτή θα είναι και πάλι στα μέρη μας, είναι κάτι που θα φανεί προσεχώς. Η πρόθεση του κλαμπ, πάντως, είναι να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ