Ο Λεβαδειακός ψάχτηκε για τον Πολ Γκλαντόν

Ο Λεβαδειακός χτύπησε την πόρτα του φορ που ήθελε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, Πολ Γκλαντόν

Δεν είναι κρυφό πως ο Λεβαδειακός εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση φορ. Ο Μιχάλης Μανιάς ήταν ο πρώτος στόχος και από τη στιγμή που χάλασε, εξετάστηκαν άλλες περιπτώσεις.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν ο Πολ Γκλαντόν. Λογικό να μη λέει κάτι στους περισσότερους το όνομά του. Δεν έχει περάσει από την Ελλάδα στο παρελθόν. Λίγο έλειψε, όμως, να έρθει στα μέρη μας προ ημερών.

Ο Ολλανδός φορ βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος που τσάκισε η μεταγραφή του εκεί είχε να κάνει με τις απαιτήσεις του παίκτη. Ζήτησε κάποια χρήματα να τα πάρει μπροστά ως προκαταβολή και εκεί χάλασε το deal.

Γενικότερα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκλαντόν έχει μία «ευαισθησία» με τα χρήματα. Θεωρούσε πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει η απαιτούμενη συνέπεια οικονομικά με αποτέλεσμα να ψάχνεται για αρκετές εγγυήσεις. Ο Λεβαδειακός μάλλον δεν ήξερε και χτύπησε την πόρτα του και εκείνος.

Οι Βοιωτοί έδειξαν πόσο τον ήθελαν, αλλά ο εκείνος παρέμεινε αρνητικός. Φυσικά όσο δεν κλείνει ο Γκλαντόν και όσο ο Λεβαδειακός δεν βρίσκει φορ, τα πάντα είναι πιθανά. Ωστόσο, προτεραιότητα του πρώην παίκτης των Έμεν, Γουλβς και Χέρακλες μεταξύ άλλων είναι να πάει στη Γερμανία απ’ όπου υπάρχει ενδιαφέρον.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο