Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον Πάουλο Βινίσιους

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάουλο Βινίσιους, ενώ τηρεί άλλα μέτρα και σταθμά για δύο από τα σημαντικά του projects.

Ανεβάζει στροφές σταδιακά ο Λεβαδειακός. Μετά την απόκτηση του Αντώνη Ντεντάκη ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Πάουλο Βινίσιους.

Την προηγούμενη διετία αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος. Εκεί τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Έχασε κάποια ματς λόγω τραυματισμών, ενώ σε άλλα φόρεσε το περιβραχιόνιο. Έχει εμπειρία και παραστάσεις, είναι διεθνής με την Ουγγαρία, αλλά δεν έπεισε τους Κύπριους να τον κρατήσουν με τις εμφανίσεις του.

Ένα από τα σοβαρά μειονεκτήματά του, σύμφωνα με όσα λένε από το νησί της Αφροδίτης, είναι η έλλειψη ταχύτητας. Το καλύπτει με την εμπειρία του. Θα προσπαθήσει να γίνει ο ηγέτης των Βοιωτών αμυντικά. Γι’ αυτό τον αποκτά ο Λεβαδειακός.

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» έχουν στο πλάνο τους να δώσουν φέτος χρόνο συμμετοχής και σε δικά τους παιδιά που θέλουν να προωθήσουν. Ο Νίκας είναι το πιο προβεβλημένο όνομα, αλλά υπάρχουν και οι Βήχος, Τσάπρας και Λιάγκας.

Η πρώτη μεταγραφή των «πράσινων» ήταν δεξιός μπακ, στη θέση που πέρυσι αγωνιζόταν ο Τσάπρας κατά κύριο λόγο. Αντιθέτως, αυτό που λέγεται σε διάφορους μάνατζερ είναι πως «αριστερό μπακ δεν θα πάρουμε, θα στηρίξουμε τον Βήχο». Άλλα μέτρα και σταθμά τηρούνται για τους δύο νεαρούς ή αν θέλετε, διαφορά φιλοσοφίας.

Κάποιοι, πάντως, το πάνε και ένα βήμα παρακάτω. Ο Τσάπρας, που εδώ και λίγους μήνες έχει αλλάξει εκπρόσωπο, μένει ελεύθερος το άλλο καλοκαίρι. Πρόταση ανανέωσης θα γίνει δεδομένα και ίσως το κλαμπ με αυτές τις κινήσεις να παίρνει τα μέτρα του για παν ενδεχόμενο. Ο 20χρονος, πάντως, υπολογίζεται και για στόπερ.