×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μακροστέργιος: «Πετάει» για Ρουμανία


Sportime Team

Μακροστέργιος: «Πετάει» για Ρουμανία


Πρόσφατα ο Γιώργος Μακροστέργιος είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανηλειακό και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι όμως το οποίο φαίνεται να βρήκε, αφού υπήρξαν εξελίξεις.

Από το διάστημα που έμεινε ελεύθερος ο νεαρός μεσοαμυντικός μέχρι τώρα, εξέταζε τις επιλογές του ο ποδοσφαιριστής. Και φαίνεται πως θέλει και θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος μεσοαμυντικός θα ταξιδέψει την προσεχή εβδομάδα στη Ρουμανία. Εκεί όπου θα πάει να μιλήσει με ομάδα που τον έχει πλησιάσει και να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Έτσι ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Υπήρχαν και ομάδες από την Ελλάδα που τον είχαν στη λίστα τους, από Super League 2 και Football League. Αλλά ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό και θα εξαντλήσει αυτή την πιθανότητα αυτό το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως ο Πανηλειακός ήταν η μέχρι πρότινος ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή. Αλλά στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Super League με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Ενώ προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού, έχοντας εμπειρία και από ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχοντας αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» στο UEFA Youth League.

Και τώρα όλα δείχνουν ότι θα παίξει για πρώτη φορά στο εξωτερικό, με το ταξίδι που θα κάνει ο Μακροστέργιος στη Ρουμανία να δρομολογεί τις εξελίξεις.