ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαουρίσιο: Ακόμα ελεύθερος ο πρώην του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Ο Μαουρίσιο που έκανε εξαιρετικές σεζόν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είναι ακόμα ελεύθερος – Πόσο πιθανό είναι να κλείσει στην Ελλάδα
Μαουρίσιο: Ακόμα ελεύθερος ο πρώην του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός πως ακόμα δεν έχει βρει ομάδα ο Μαουρίσιο ούτε στη Super League 1, ούτε στο εξωτερικό.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μη ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό είχε γίνει πιστευτό πως θα έβρισκε κλαμπ να συνεχίσει ειδικά στην Αραβία. Από εκεί προτάσεις, δύο μάλιστα με πολλά λεφτά με τελευταία την Νταμάκ, που εδώ και 4 χρόνια παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Οι προτάσεις όμως είχαν έρθει ενόσω είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και τελικά δεν κατόρθωσε να απεμπλακεί.

Στις 14 του Σεπτέμβρη όμως ο Μαουρίσιο ακόμα δεν έχει βρει την επόμενη στέγη του και αυτό αν μη τι άλλο έχει συζητηθεί και στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek» τη δεδομένη χρονική στιγμή δύσκολα θα υπάρχει ομάδα που θα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ενώ μάλλον οι περισσότερες έχουν κλείσει το ρόστερ τους ειδικά στο κέντρο.

Βέβαια, έστω και έως τα τέλη του μήνα όλα είναι ανοικτά και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον πως δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>