Έβαλε τη γυναίκα του εσπευσμένα στο μαιευτήριο για να γεννήσει τον γιο του. προκειμένου να έρθει τη μέρα του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Η παθολογική αγάπη που έχουν κάποιοι για τον Ντιέγκο Μαραντόνα αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά.

Από την εκκλησία που είχαν φτιάξει προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα, μέχρι τις… πρόωρες γεννήσεις! Ναι καλά διαβάσατε. Ακόμη και αυτό έγινε για «χάρη» του Ντιεγκίτο, οποίος πέθανε πέρσι σαν χθες (25/11). Στο μεταξύ το γκολ με την Αγγλία δεν είναι το κορυφαίο του Μαραντόνα.

Ένας «τρελός» οπαδός του Μαραντόνα έβαλε τη γυναίκα του να γεννήσει πρόωρα προκειμένου ο ερχομός του υιού του να συμπέσει με την επέτειο θανάτου του «Θεού του μπάλας»!

Έτσι όπως εξήγησε ο ίδιος αυτή η κίνηση από την μία θα απάλυνε τον πόνο για τον θάνατο του ινδάλματός του και από την άλλη θα έχει να γιορτάζει τα γενέθλια του παιδιού του κάθε τέτοια ημέρα!

Ο λόγος για  Βάλτερ Ροτούντο είναι μεγάλος θαυμαστής του Μαραντόνα και όπως ήταν αναμενόμενο θα ονομάσει τον γιο  Ντιέγκο Αρμάντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δέκα χρόνια, η σύζυγός του είχε φέρει στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους, οι οποίες ονομάστηκαν… Μάρα και Ντόνα!

Ο 39χρονος θαυμαστής του «Ντιεγκίτο» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μια ημέρα που τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι λυπημένοι εξ΄ αιτίας του Μαραντόνα. Κι εγώ είμαι λυπημένος, αλλά αυτή η γέννηση, αλλάζει τα πράγματα τόσο πολύ. Για εμένα, αυτή η 25η Νοεμβρίου θα είναι πάντα η επέτειος του θανάτου του θρύλου της Νάπολι, αλλά θα είναι και τα γενέθλια του γιου μου».

Έβαλε τη γυναίκα του εσπευσμένα στο μαιευτήριο για να γεννήσει τον γιο του. προκειμένου να έρθει τη μέρα του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Διαβάστε επίσης:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτές είναι οι πιο σπάνιες φωτογραφίες του (pics)