ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμιτα: Έβαλαν τα γέλια με όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Ατρόμητος και Αστέρας – Παναθηναϊκός! (vid)

Το... έλα να δεις έγινε στην Μαρμίτα με τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια ΑΕΚ - Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
Μαρμιτα: Έβαλαν τα γέλια με όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Ατρόμητος και Αστέρας – Παναθηναϊκός! (vid)

Στην ΟΠΑΠ Arena έγινε ένα απίστευτο ματς ροντέο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, με την Ένωση να επικρατεί τελικά με 2-1, αλλά τον Ατρόμητο να βγάζει απίστευτη οργή για τη διαιτησία.  Έστω και σε μικρότερο βαθμό αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις είχαμε και στο Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-4 Όπως καταλαβαίνετε στην Μαρμίτα έγινε «χαμός» με τις επίμαχες φάσεις και τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν.

Αν και δεν υπήρχε ΑΕΚΤζής στο πάνελ, ο Αρειανός Βασίλης Χατζηνάκος, ο Παναθηναϊκός «Φρουρός» και ο Ηρακληδέας Μάριος Ασλαμάς έδωσαν ρεσιτάλ με τις αναλύσεις τους.

Μετά το 77′ που το παιχνίδι ΑΕΚ – Ατρόμητος πήρε… φωτιά και τις επίμαχες φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη οι τρεις τους άρχισαν να γελάνε και να κάνουν λόγο για «… αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο τα βλέπεις όλα!».

Η συζήτηση βεβαίως είχε «ανάψει» από νωρίτερα και στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό στο οποίο επίσης οι πράσινοι κέρδισαν δύο πέναλτι, με το πρώτο να είναι εκτός περιοχής.

Δείτε παρακάτω όσα συνέβησαν στη Μαρμιτα στις επίμαχες φάσεις Αστέρα – Παναθηναϊκού και ΑΕΚ – Ατρόμητου

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>