Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως είναι μια άλλη αναμέτρηση αυτή που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Φενέρμπαχτσε σε σχέση με το πρώτο στην Πόλη.

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη νίκη και δεν θα έχει σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως είναι μια άλλη αναμέτρηση αυτή που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Φενέρμπαχτσε σε σχέση με το πρώτο στην Πόλη.

Σε εκείνο το ματς ο Μασούρας διέπρεψε βάζοντας τα δύο από τα τρία γκολ και ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Και στις δηλώσεις που έκανε επεσήμανε πως οι δυσκολίες θα είναι διαφορετικές.

«Οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Θα προσαρμοστεί και ο αντίπαλος πάνω σε μας. Δεν θα είναι το ίδιο ματς. Θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες», είπε αρχικά.

Για το δικά του γκολ και αν έχει κι άλλα να βάλει στην Φενέρ: Το γκολ έχει διαφορετική αίγλη. Το να να νικάει η ομάδα με κάνει χαρούμενο. Αν έχω βάλει καιγκολ είναι κάτι παραπάνω.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο παρά τη νίκη. Για το ματς με την Άιντραχτ, υπήρξαν λάθη που προσπαθούμε να διορθώνουμε. Δεν μας αρέσει να δεχόμαστε γκολ. Και θα πρέπει να κρατάμε το αβαντάζ όταν σκοράρουμε.

Για το εάν απολαμβάνει το ίδιο να σκοράρει και να δίνει ασίστ: «Σίγουρα το γκολ έχει μια διαφορετική αίγλη. Το να βοηθάω την ομάδα μου, είτε σκοράροντας είτε δίνοντας ασίστ, με κάνει χαρούμενο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, ειδικά όταν κερδίζει και η ομάδα»

Για τις δηλώσεις του Οζίλ, που θύμησε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα: Υπάρχει εγωϊσμός και ο συγκεκριμένος και οι συμπαίκτες του θα θέλουν να πάρουν ρεβάνς. Αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να νικήσουμε και θα το κάνουμε.