Με νίκη ο Παναθηναϊκός μπαίνει γερά για την δεύτερη θέση και το πιστεύουν στο «τριφύλλι» - Πολύ... κακός ο Ολυμπιακός λένε
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό και οι συνεργάτες του θεωρούν πως μπορούν να τον χτυπήσουν εκεί που «πονάει».
Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στη νίκη επί του Ολυμπιακού την Κυριακή και προετοιμάζονται γι αυτό.
Οι «πράσινοι» ξέρουν πως έχουν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στους πέντε βαθμούς απόσταση από τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση, σώζοντας τη χρονιά, που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε χαμένη.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό και οι συνεργάτες του θεωρούν πως μπορούν να τον χτυπήσουν εκεί που «πονάει».
Τι έχουν κάνει οι δανεικοί του Παναθηναϊκού έως τώρα
Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ είναι έτοιμος να ασκήσει βέτο
Ένα γρήγορο γκολ θέλουν στον Παναθηναϊκό, για να το κάνουν όπως η ΑΕΚ καθώς έχουν την πίστη πως και σε αυτό το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να γυρίσει το αποτέλεσμα.
Οι χαμηλές πτήσεις του ΠΑΟΚ δίνουν επίσης «παράθυρο» ευκαιρίας στον Παναθηναϊκό, αφού με νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και επί της ΑΕΚ στην μεθεπόμενη αγωνιστική η απόσταση από την κορυφή εκμηδενίζεται.
Δεν το... φωνάζουν στον Παναθηναϊκό αλλά πάνε για... κόλπο γκρόσο με σημείο αναφορά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Δεν θέλει ο Βαλβέρδε να έρθει στον Πειραιά και υπάρχει λόγος
Απαραίτητη και η επανεμφάνιση του Αντρέ Λουίζ στον Ολυμπιακό
