Sportime

Μεϊτέ: Η πιο πικρή ατάκα για τον ΠΑΟΚ των μεγάλων χαμένων ευκαιριών

Ο Μεϊτέ μίλησε για τον ΠΑΟΚ των μεγάλων χαμένων ευκαιριών, δείχνοντας την πίκρα του για μια σεζόν που τελείωσε χωρίς τίτλο.

Ανδρέας Βρεττάκος 2 λεπτά ανάγνωσης
paok podosfairo meite soualixo razvan lucecku
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Μεϊτέμίλησε ανοιχτά για τον ΠΑΟΚ, τη σεζόν που άφησε πίκρα και τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν μέσα στη χρονιά.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ έκανε τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν του ΠΑΟΚκαι δεν προσπάθησε να κρύψει την απογοήτευσή του. Ο Γάλλος μέσος, μέσα από ανάρτησή του στα social media, στάθηκε σε μια χρονιά που βρήκε τους ασπρόμαυρους χωρίς τίτλο στα 100 χρόνια της ιστορίας τους και άφησε την αίσθηση πως πολλά χάθηκαν την ώρα που έμοιαζαν κοντά.

Η ατάκα του ήταν ξεκάθαρη

Ο Μεϊτέ ανέφερε πως αυτή η σεζόν θα μείνει στη μνήμη ως η πιο απογοητευτική, καθώς ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πολλές φορές κοντά σε μεγάλους στόχους, αλλά στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια. Μια φράση που αποτυπώνει το βάρος της χρονιάς και το συναίσθημα που υπάρχει μετά το φινάλε.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος χαφ δεν μίλησε μόνο με πίκρα. Φρόντισε να δείξει και το δέσιμό του με τον σύλλογο, τονίζοντας πως ήταν τιμή του να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πως έδινε πάντα τα πάντα για την ομάδα. Είναι μια τοποθέτηση που έχει σημασία, ειδικά από τη στιγμή που η παραμονή του βρίσκεται στο πλάνο της επόμενης σεζόν.

Ο Μεϊτέ βρίσκεται πλέον σε περίοδο διακοπών με την οικογένειά του και περιμένει την τυπική ενημέρωση από την ΠΑΕ για την ενεργοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο. Αν όλα κυλήσουν όπως αναμένεται, θα βρίσκεται κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από σημαντικά παιχνίδια.

Η παραμονή του είναι κάτι που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό δεν είναι κρυφό. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε απαιτητικό καλοκαίρι, καθώς θα κυνηγήσει τρεις διαδοχικές προκρίσεις για να βρεθεί ξανά στη league phase του Europa League, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα γίνει γνωστός στις 17 Ιουνίου, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία. Μέχρι τότε, ο ΠΑΟΚ καλείται να βάλει σειρά στα ανοιχτά του ζητήματα και να μπει στην προετοιμασία με καθαρό μυαλό, γιατί οι μεγάλες ευκαιρίες δεν γίνεται να χαθούν ξανά με τον ίδιο τρόπο.

A post shared by Soualiho Meite (@soualihomeite)

ΠΑΟΚ νέα

Η Μπεσίκτας διέψευσε τα σενάρια για Λουτσέσκου

Βόμβα! Θέλει να φύγει ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ!

Έχει τελειώσει στο μυαλό του Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα