Η Super League έκανε γνωστές τις ημερομηνίες των επόμενων οκτώ αγωνιστικών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Ντέρμπι κάθε αγωνιστική. Πότε θα διεξαχθούν.

Με τη μεταγραφική περίοδο να κλείνει στην Ελλάδα στις 15 Σεπτεμβρίου αυτές είναι οι αγορές ανά τον κόσμο που παραμένουν ανοικτές – Τότε κλείνουν

Μεταγραφές: Μια και πλησιάζει στο τέλος της η μεταγραφική περίοδος στην Super League 1 (15/9), έως και το τέλος του μήνα για τους ελεύθερους), καλό θα είναι να γίνει μια καταγραφή για το ποιες αγορές είναι ακόμα ανοιχτές. Και αυτό γιατί από εκεί είναι πιθανό να προκύψει κάποια πρόταση για παίκτη Ελληνικής ομάδας.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», ειδικά ο Ολυμπιακός (αλλά και λίγο ο ΠΑΟΚ που δεν έχει κλείσει το ρόστερ του) θέλει να διώξει ποδοσφαιριστές από το ρόστερ που αριθμεί αρκετούς, με τον Μασούρα να μην είναι ένας από αυτούς.

Μεταγραφές: Αυτές είναι οι αγορές που είναι ανοικτές – Πότε κλείνουν

Σήμερα Πέμπτη 8/9 κλείνουν τα μεσάνυχτα τρεις σημαντικές αγορές. Ρωσία, Τσεχία, Τουρκία και ειδικά με την τελευταία πάντα γίνεται παιχνίδι.

Στις 15 του μήνα κλείνει η Σερβία (ας κρατήσουμε ένα παραθυράκι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταλήγουν σε αυτό το πρωτάθλημα από την Ελλάδα παραδοσιακά). Στις 16 η Βοσνία και στις 22 οι Αρμενία, Ουκρανία ενώ στις 28 το Ισραήλ.  

Δυο αγορές επίσης που καλό θα είναι να υπάρχει μια σημείωση είναι το Κατάρ που η περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 του μήνα επίσης αλλά και η Σαουδική Αραβία δύο ημέρες αργότερα.

Καλά deals η ευχή της στήλης.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!