Μίλαν: Έτοιμη να πυροδοτήσει «βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο!

Η Μίλαν είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της Serie A!

Τα πάνω-κάτω πάει να φέρει η Μίλαν στη Serie A, που θέλει να κάνει δικό της τον Πάολο Ντιμπάλα και να ενισχυθεί πολύ στην επιθετική της γραμμή.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός δεν ανανέωσε με τη Γιουβέντους και πήρε την απόφαση να φύγει, έχοντας στις… αποσκευές του 293 συμμετοχές, 115 γκολ και 48 τελικές πάσες.

Μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του ήταν η Ίντερ, ωστόσο φαίνεται ότι θα έχουμε θρίλερ ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μιλάνου.

Ο 28χρονος όπως αναφέρει το RadioRadio ενδιαφέρει έντονα τους ανθρώπους της Μίλαν, οι οποίοι κυνηγούν την έκπληξη και θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ είχαν κάποια προβλήματα, κάτι που άφησε ανοιχτή την πόρτα της πρωταθλήτρια της Serie A προκειμένου να τον διεκδικήσει.

Σίγουρα η περίπτωση της Μίλαν δεν περνάει από κανέναν απαρατήρητη, αφού δείχνει ότι έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, ενώ του χρόνο θα βρίσκεται και στο Champions League.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προορισμό για οποιονδήποτε παίκτη και μένει να δούμε αν θα καταφέρει τελικώς να κάνει το μεγάλο… μπαμ η ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωποι της Μίλαν είναι αρκετά θετικοί στις εξελίξεις που υπάρχουν μέχρι τώρα, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης μπορεί να βρίσκεται αρκετά κοντά στη συμφωνία.

Όποια ομάδα και να τον κλείσει το σίγουρο είναι ότι θα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ, με έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή.