ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ: Αυτό πρέπει να κάνει για να συνεχίσει μαζί του ο Ολυμπιακός!

Πολλά εύσημα έχει πάρει ο Μίτσελ για το νοικοκύρεμα στον Ολυμπιακό, αλλά για να μείνει πρέπει να κάνει κάτι συγκεκριμένο.
Μίτσελ: Αυτό πρέπει να κάνει για να συνεχίσει μαζί του ο Ολυμπιακός!

Ο Μίτσελ έχει σουλουπώσει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ξανά σε μία κανονικότητα, έχει μια ταυτότητα μέσα στο γήπεδο και χαρακτήρα. Ο Ισπανός έχει βελτιώσει πολλά, αλλά για να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά, ο τίτλος είναι απαραίτητος.

Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή. Ήταν το πρώτο όνομά που ήρθε στο μυαλό στην οικογένεια του Ολυμπιακού από την στιγμή που η σχέση της με τον Πέδρο Μαρτίνς έφθασε σε αδιέξοδο.

Τζέντλεμαν σε όλα του. Τρομερά ικανός επικοινωνιακά, εξαιρετικός διαχειριστής προσωπικοτήτων στα αποδυτήρια και άνθρωπος που γνωρίζει το DNA των πρωταθλητών της Super League 1.

Δεν πήρε παρά μόλις 5΄ για να αποκριθεί στο κάλεσμα και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο. Έχουν περάσει 4 μήνες, 22 αγώνες (13 νίκες).

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας με μπόλικο στρες, μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 6 πόντους ένεκα (κυρίως) της κατηφόρας του Παναθηναϊκού, αλλά ακόμη ΔΕΝ έχει πείσει ως ομάδα πως μπορεί να καταφέρει την απόλυτη ανατροπή!

Και συνάμα πλην του αγώνα στην «Λεωφόρο», ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» και κατά καιρούς οι αποφάσεις του Μίτσελ σε επιλογές προσώπων/αλλαγών έχουν κριθεί αμφιλεγόμενες!

Συνάμα, στο διάστημα της διακοπής υπήρξε άπλετο χρονικό διάστημα για δουλειά στο αερόβιο κομμάτι για να «σβηστεί» η απουσία ανάλογης υποδομής από το περασμένο καλοκαίρι.

Κάτι που με παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή μέσα στο 2023 δε φαίνεται να ΄χει δουλευτεί αναλόγως και ο Ολυμπιακός να εμφανίζει την απαιτούμενη επάρκεια. Που θέλουμε να καταλήξουμε;

Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ένα μεγαλύτερο νοικοκυριό, ο Μίτσελ εμφανίζει σημάδια κανονικότητας, αλλά στο club αν δεν πάρεις πρωτάθλημα είσαι «χαμένος».

Στην προκειμένη περίπτωση και με βάσει την εν γένει εικόνα μόνο το «δαχτυλίδι» του πρωταθλητή μπορεί να παρατείνει και του χρόνου την παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτά…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ