ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: Το πήρε απόφαση – Εκεί θα είναι του χρόνου!

Κλείδωσε ο πάγκος στον οποίο θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Μουρίνιο: Το πήρε απόφαση – Εκεί θα είναι του χρόνου!

Προ ημερών έσκασε βόμβα στη Ρόμα! Ο Ζοσέ Μουρίνιο σκεφτόταν να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν εάν δεν έχει το μπάτζετ που επιθυμεί για μεταγραφές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως για να γίνουν οι «τζαλορόσι» ξανά ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τους εγχώριους τίτλους, θα πρέπει να ενισχυθούν σημαντικά. Αυτό προσπαθεί να καταφέρει και πιέζει προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση ώστε να μειωθεί η απόσταση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.

Στο μεσοδιάστημα υπήρξαν μνηστήρες και ένας εξ αυτών σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, ο Μουρίνιο το πήρε απόφαση. Δεν θα το κουνήσει από την πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» ο Μουρίνιο επέλεξε να παραμείνει στη Ρόμα και να αφήσει με την όρεξη όλους τους υπόλοιπους. Ο 60χρονος έχει ούτως ή άλλως συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θα το τιμήσει.

Το ενδιαφέρον πλέον είναι το τι θα κάνουν το καλοκαίρι οι Ρωμαίοι. Φυσικά προέχει το να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στη συνέχεια, όμως, είναι σαφές πως θα χρειαστεί η δέουσα ενίσχυση.

Δεδομένου ότι θα χρειαστούν αρκετές προσθήκες και ταυτόχρονα το μπάτζετ της Ρόμα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, το πώς θα επιτευχθεί ο σωστός συνδυασμός ώστε να καλυφθούν τα κενά, είναι ένα ερώτημα που χρήζει απάντησης.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.