×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καβγάς «on air» ανάμεσα σε Κιν και Ράιτ (vid)


Sportime Team

Καβγάς «on air» ανάμεσα σε Κιν και Ράιτ (vid)


Την ήττα-αποκλεισμό δέχτηκε η Εθνική Αγγλίας από την Κροατία με 2-1 και δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον τελικό του Mundial της Ρωσίας.

Δύο από τις μεγαλύτερες δόξες του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Ρόι Κιν και ο Ίαν Ράιτ είχαν μία έντονη διαμάχη μετά την λήξη του ημιτελικού, που είχε ως αφορμή την εμμονή και τα πανηγύρια των Άγγλων που πίστευαν ότι θα γυρίσουν με το τρόπαιο.

Πριν τον αγώνα, όλοι μιλούσαν για τον τελικό εναντίον της Γαλλίας. Το επεσήμανα και πριν μερικές εβδομάδες. Πρέπει να εστιάζουν σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», είπε με έντονο ύφος ο Ιρλανδός και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί να είναι κάποιοι ευτυχισμένοι και να πλέουν στα ουράνια. Αλλά το πήγαν μακριά, σχεδιάζοντας φιέστες και παρελάσεις. Και είχα δίκιο. Έπρεπε να επανέλθουν στην πραγματικότητα».

Στην συνέχεια ο Ίαν Ράιτ θέλησε να απαντήσει σε αυτά που άκουσε, κάνοντας ακόμα πιο έντονα τα πράγματα λέγοντας: «Δεν μιλάγαμε για τον τελικό. Απλώς, γελούσαμε μαζί σου! Ήμασταν ευτυχείς! Γιατί να μην ενθουσιαζόμαστε;».

Με τον πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ να λέει: «Να ενθουσιάζεσαι όταν πας στον τελικό! Υπάρχει πιο πριν ο ημιτελικός και η φάση των ομίλων. Να βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι γελοίο. Είσαι μεγάλος άνθρωπος. Γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να προκριθείς στον τελικό, πόσο μάλλον να κατακτήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χαλάρωσε».Τελευταία Νέα