Κλείνουν τα ταχυδρομεία στην Ισλανδία για τον αγώνα με τη Νιγηρία!


Sportime Team

Κλείνουν τα ταχυδρομεία στην Ισλανδία για τον αγώνα με τη Νιγηρία!


Η επίδραση που έχει η Εθνική Ισλανδίας στους φιλάθλους και γενικότερα στους πολίτες της νησιωτικής χώρας είναι πραγματικά εκπληκτική.

Αυτό φαίνεται και από την ενεργή συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου γεμίζουν τις εξέδρες τους και δημιουργούν ένα φανταστικό κλίμα, αλλά και απ’ όσα γίνονται πίσω στην πατρίδα τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι την Παρασκευή, όπου οι Ισλανδοί παίζουν με τη Νιγηρία, τα ταχυδρομεία της χώρας θα κλείσουν νωρίτερα για να μπορούν οι εργαζόμενοι να δουν τον αγώνα.

Γενικότερα όμως, όταν υπάρχει παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Ισλανδίας, στη χώρα επικρατεί κάτι σαν… αργία! Είναι ενδεικτικό ότι τον αγώνα με την Αργεντινή τον είδε συνολικά το 99,6% του πληθυσμού της χώρας από τους συνολικά 350.000 κατοίκους!

Αξίζε δε να σημειωθεί ότι στα ΜΜΕ της Ισλανδίας πιθανολογείται ότι εκτός από τα ταχυδρομεία, αναμένεται να κλείσουν κι άλλες δημόσιες υπηρεσίες, ώστε νε εξυπηρετηθούν οι πολίτες. Το παιχνίδι είναι στις 15:00 ώρα Ισλανδίας και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες είναι ανοικτές.


Sportime Extras