Ιράν με Μασούντ, Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ. Στην αποστολής της Εθνικής Ιράν για το Μουντιάλ της Ρωσίας, θα βρίσκονται και οι τρεις Έλληνες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κάρλος Κεϊρόζ, επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους τον Εχσάν Χατζισαφί και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που αγωνίστηκαν φέτος με τον Ολυμπιακό και τον Μασούντ Σοτζεΐ, που αγωνίστηκε με...

Ιράν με Μασούντ, Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ.

Στην αποστολής της Εθνικής Ιράν για το Μουντιάλ της Ρωσίας, θα βρίσκονται και οι τρεις Έλληνες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κάρλος Κεϊρόζ, επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους τον Εχσάν Χατζισαφί και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που αγωνίστηκαν φέτος με τον Ολυμπιακό και τον Μασούντ Σοτζεΐ, που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι το Ιράν βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο με Μαρόκο (15/6, Αγία Πετρούπολη), Ισπανία (20/6, Καζάν) και Πορτογαλία (25/6, Σάρανσκ).

Αναλυτικά η αποστολή του Ιράν:

Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ (Περσέπολις), Μοχάμαντ Μαζαχερί (Ζομπ Αχάν Εσφαχάν), Αμίρ Αμπετζαντέχ (Μαρίτιμο), Ρουζμπέχ Τσεσμί (Εστεγκλάλ), Μιλάντ Μοχαμαντί (Αχμάτ Γκρόζνι), Μορτεζά Πουραλιγκανζί (Αλ-Σααντ), Μοχάμαντ Κχαζνάντεχ (Παντίντεχ), Πεζμάν Μονταζερί (Εστεγκλάλ), Μαζίντ Χοσέινι (Εστεγκλάλ), Ραμίν Ρεζαϊάν (Οστάνδη), Μεχντί Τοραμπί (Σεπά), Εχσάν Χατζισαφί (Ολυμπιακός), Σαΐντ Εζατολαχί (Άμκαρ Περμ), Μασούντ Σοτζεΐ (ΑΕΚ), Ομίντ Εμπραχιμί (Εστεγκλάλ), Βαχίντ Αμίρι (Περσέπολις), Σαμάν Γκοντούς (Έστερσουντ), Αλιρεζά Τζαχανμπάχς (Άλκμααρ), Ασκάν Ντεζαγέ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός), Σαρντάρ Αζμούν (Ρουμπίν), Ρεζά Γκουσανεζάντ (Χέρενφέν), Μεχντί Ταρεμί (Αλ-Γκαράφα).