×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Ιφαντίνο προσκάλεσε τα 12 εγκλωβισμένα παιδιά στον τελικό


Sportime Team

Ο Ιφαντίνο προσκάλεσε τα 12 εγκλωβισμένα παιδιά στον τελικό


Ο εγκλωβισμός των 12 παιδιών μελών ποδοσφαιρικής ομάδας της Ταϊλάνδης και του προπονητή τους, που έχουν παγιδευτεί μέσα σε ένα σύμπλεγμα πλημμυρισμένων σπηλαίων στη βόρεια Ταϊλάνδη εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, έχει συγκλονίσει τη διεθνή κοινότητα.

Σε μία κίνηση συμβολικού, περισσότερο χαρακτήρα, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, για τον απεγκλωβισμό απαιτούνται αρκετές ημέρες, ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, κάλεσε τους 13 παγιδευμένους Ταϊλανδούς, να βρεθούν στη Μόσχα και να παρακολουθήσουν, τον τελικό του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου.

«Εάν, όπως ελπίζω, ξανασυναντήσουν τις οικογένειές τους τις αμέσως επόμενες ημέρες κι εφ΄ όσον η υγεία τους επιτρέψει να ταξιδέψουν, η FIFA θα ήταν ευτυχής να τους προσκαλέσει να παρευρεθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελπίζω ειλικρινά, να καταφέρουν να βρεθούν μαζί μας στον τελικό, που θα είναι χωρίς αμφιβολία μία μεγάλη γιορτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελβετός παράγοντας σε επιστολή, με παραλήπτη τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ταϊλάνδης.

 

 Τελευταία Νέα