Συνεχίζεται το «τούρκικο σίριαλ» μεταξύ του Μεσούτ Οζίλ και των Γερμανών. Ο αναπάντεχος αποκλεισμός από την αδιάφορη Νότια Κορέα, προκάλεσε εκνευρισμό και για μια ακόμα φορά ο Οζίλ βρέθηκε στο «στόχαστρο» των Γερμανών οπαδών. Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του από το γήπεδο μετά την ήττα από την Νότια Κορέα, ο άσος της Άρσεναλ πέταξε...

Συνεχίζεται το «τούρκικο σίριαλ» μεταξύ του Μεσούτ Οζίλ και των Γερμανών.

Ο αναπάντεχος αποκλεισμός από την αδιάφορη Νότια Κορέα, προκάλεσε εκνευρισμό και για μια ακόμα φορά ο Οζίλ βρέθηκε στο «στόχαστρο» των Γερμανών οπαδών.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του από το γήπεδο μετά την ήττα από την Νότια Κορέα, ο άσος της Άρσεναλ πέταξε τη φανέλα στην κερκίδα. Κάτι που εξόργισε τους φίλαθλους της Γερμανίας, που άρχισαν να τον βρίζουν και να τον αποδοκιμάζουν.

Αυτό όμως έκανε έξαλλο και τον Οζίλ που… τους απάντησε ανάλογα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση. Τελικά τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην ψύχραιμη παρέμβαση του Αντρέας Κέπκε, προπονητή τερματοφυλάκων της «μάνσαφτ».

Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος μέσος τουρκικής καταγωγής, έχει ανοίξει μια μίνι «βεντέτα» με τους οπαδούς. Αφορμή ήταν η φανέλα της Άρσεναλ που είχε δωρίσει στον Ερντογάν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του «σουλτάνου» στο Λονδίνο, εξοργίζοντας έτσι την γερμανική κοινή γνώμη. Αφού πολλοί αμφισβητούν το κατά πόσο ο Οζίλ αισθάνεται Γερμανός και όχι… Τούρκος.