Ο τρόπος είναι πρωτότυπος. Αυτό είναι και ζητούμενο, άλλωστε. Η απουσία επανάληψης. Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστή η ιστορία ενός φιλάθλου, ο οποίος ταξίδεψε από την Ινδία μέχρι τη Ρωσία καβάλα στο ποδήλατό του. Κάποιος χρησιμοποίησε το γιοτ του για να καλύψει την απόσταση ανάμεσα στη Βουλγαρία και το Βόλγκογκραντ. Τώρα σειρά είχε το...

Ο τρόπος είναι πρωτότυπος. Αυτό είναι και ζητούμενο, άλλωστε. Η απουσία επανάληψης.

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστή η ιστορία ενός φιλάθλου, ο οποίος ταξίδεψε από την Ινδία μέχρι τη Ρωσία καβάλα στο ποδήλατό του. Κάποιος χρησιμοποίησε το γιοτ του για να καλύψει την απόσταση ανάμεσα στη Βουλγαρία και το Βόλγκογκραντ.

Τώρα σειρά είχε το ταξίδι του Μπιντ Στούντερ, του Βέρνερ Ζίμερμαν και τους Γιόζεφ Βέιρ από την Ελβετία μέχρι το Καλίνιγκαρντ,  μέσα σε ένα (διαμορφωμένο) τρακτέρ!

Με αυτό ταξίδεψαν σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα, σε ένα ταξίδι διάρκειας 12 ημερών.

Όμως ο σκοπός επιτεύχθηκε. Εφτασαν στη ρωσική πόλη λίγο πριν τη σέντρα του δεύτερου αγώνα της Ελβετίας, κόντρα στη Σερβία, την Παρασκευή (22/6).

Και όχι μόνο… Όταν αποφάσισαν να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ήθελαν να το πράξουν για έναν ξεχωριστό σκοπό. Η απόφαση πάρθηκε, όπως παραδέχτηκαν, έπειτα από ένα βράδυ κατανάλωσης αλκοόλ.

Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα του τρακτέρ. Βλέπετε, το έκαναν για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, συγκεντρώνοντας στην πορεία τους σχεδόν 20.000 ελβετικά φράγκα (περισσότερα από 17.000 ευρώ).

Πάντως, το ταξίδι παραλίγο να τερμάτιζε άδοξα, λίγο πριν από την είσοδό τους στη Ρωσία.

Στα σύνορα με την Πολωνία, η αστυνομία σταμάτησε το τρακτέρ, προκειμένου να κάνει αλκοτέστ στον Στούντερ, ο οποίος οδηγούσε εκείνη τη στιγμή.