ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ! Νικολογιάννης και Τσατάλης στα κάγκελα – Δεν είναι η ΑΕΚ Ολυμπιακός!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης και ο Τάσος Νικολογιάννης διαφώνησαν στον αέρα του Bwin SportFM.
ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ! Νικολογιάννης και Τσατάλης στα κάγκελα – Δεν είναι η ΑΕΚ Ολυμπιακός!

Πρώτα έγινε ο κακός χαμός με Νικολογιάννη και Κετσετζόγλου. Η συνέχεια είχε τον εκπρόσωπο επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσο Τσατάλη και τον γνωστό ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού να διαφωνούν στον αέρα του Bwin SportFm.

Από πού ξεκίνησε το όλο θέμα; Από το γεγονός πως ο Τάσος Νικολογιάννης θεωρεί πως η ΑΕΚ κάνει το άσπρο μαύρο, σε ότι αφορά τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, και υιοθετεί πρακτικές που θυμίζει Ολυμπιακό.

Το έκανε και στο ξεκίνημα της εκπομπής του ο Τάσος Νικολογιάννης την Τρίτη, το ανέφερε και την Δευτέρα τόσο στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και στη συζήτηση που είχε με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του Τάσου Τσατάλη, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Παρότι υπήρχε ένταση, διαφωνία ανάμεσα στους δύο, σε σχέση με τη χθεσινή συζήτηση, ήταν πιο κόσμιο το πράγμα. Παρότι, ο Τάσος Νικολογιάννης ανέβαζε τους τόνους, η συζήτηση ήταν σε ένα βαθμό πιο ανθρώπινη.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε και στα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Διαφώνησε με αυτό ο Τσατάλης.

Η κουβέντα πήγε και στον Μπρινιόλι και την κροτίδα που δεν ζήταγαν συγγνώμη.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Στο τέλος, κι αφού ήταν φανερό πως δεν θα συμφωνούσαν οι δυο τους, ο Τάσος Τσατάλης είπε πως προπαγάνδα κάνει ο Νικολογιάννης, ο Νικολογιάννης επιμένει πως η ΑΕΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό και πάει λέγοντας.

Να αναφέρουμε δύο πράγματα, μιας και αναφερόμαστε σε πράγματα που έγιναν σε άλλο μέσο.

 

  • Ο Βάιος Τσούτσικας, διευθυντής του σταθμού, ανέφερε πως «ένα μέσο που κάνει προπαγάνδα δεν ανοίγει τα μικρόφωνα σε όλους».
  • Επίσης, διαφωνεί κανείς ή όχι με τον Τάσο Τσατάλη, εκφράζει την ΑΕΚ και τις θέσεις της ΑΕΚ, όχι απαραίτητα τον ίδιο (χωρίς να σημαίνει ότι διαφωνεί).
  • Ο Τάσος Νικολογιάννης μπορεί να λέει ότι θέλει. Ελευθερία λόγου έχουμε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Τσατάλης εδώ

Ή συζήτηση που έκαναν Νικολογιάννης – Τσατάλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ! Νικολογιάννης και Τσατάλης στα κάγκελα – Δεν είναι η ΑΕΚ Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.