Υπήρχαν νεύρα στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κι ας βγει προς τα έξω πως δεν ήταν κάτι σημαντικό. Τι έγινε με Τζαβέλλα.

Υπήρχαν νεύρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κι ας βγει προς τα έξω πως δεν ήταν κάτι σημαντικό.

Η ΑΕΚ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην έδρα του Παναιτωλικού, αλλά νεύρα υπήρξαν Ο Τζαβέλλας δεν χτύπησε κατά λάθος, στην όλη ένταση είχαν συμμετοχή ακόμα τρεις παίκτες της «Ένωσης».

Ο θυμόσοφος λαός ασπάζεται τα εν οίκω μη εν δήμω! Σωστά πράττει. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, το κακό έχει παραγίνει. Και θα πρέπει να αναλάβει μεγαλύτερη δράση ο κόουτς, Ματίας Αλμέιδα, o οποίος είχε πάρει την απόφασή του για τον Τζαβέλλα.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό εκτυλίχθηκε το τρίτο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια της ΑΕΚ που δυστυχώς οδήγησε τον Τζαβέλλα στο χειρουργείο από την αγανάκτηση μια και κατέβασε κάτω την τζαμαρία.

ΑΕΚ: Λιβάι, Βίντα και Ρότα στο επεισόδιο του Αγρινίου

Η ένταση μεταξύ των Λιβάι Γκαρσία και Βίντα ενέπλεξε και τον Ρότα που τα «άκουσε» εν ώρα αγώνα από τον τελευταίο και αξίωσε εξηγήσεις.

Η «φωτιά» έσβησε εγκαίρως, αλλά είναι η 3η φορά που υπάρχει παρεξήγηση μέσα σε ένα 20ήμερο. Παιδιά, ήρεμα…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!