Λόπεθ: «Ο Δουβίκας θα γίνει από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα»

Ο Άνχελ Λόπεθ, προπονητής του Βόλου μίλησε για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Τάσο Δουβίκα. «Είναι δολοφόνος στην περιοχή» είπε χαρακτηριστικά.  Ο Λόπεθ αναφέρθηκε στον Δουβίκα που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ειδικότερα σε συνέντευξή του στο Metropolis τόνισε πως ο Δουβίκας «μπορεί να παίξει στην La Liga στην Serie A». Ο Αχιλλέας...

Ο Άνχελ Λόπεθ, προπονητής του Βόλου μίλησε για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Τάσο Δουβίκα. «Είναι δολοφόνος στην περιοχή» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Λόπεθ αναφέρθηκε στον Δουβίκα που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα σε συνέντευξή του στο Metropolis τόνισε πως ο Δουβίκας «μπορεί να παίξει στην La Liga στην Serie A».

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει υψηλές απαιτήσεις για τον Τάσο Δουβίκα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να γίνει το deal με το Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Έλληνα άσο:

Για την εικόνα του Βόλου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε δύο νικηφόρα αποτελέσματα, παίζουμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Είμαστε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα, είμαστε στο Κύπελλο. Μια πραγματικά απίστευτη χρονιά».

Για τη βελτίωση του Δουβίκα: «Έχει κάνει πρόοδο ο Δουβίκας. Θα είναι ένας από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Είναι killer, δολοφόνος στην περιοχή, καλός σκορερ και μπορεί να σκοράρει και εκτός περιοχής. Είναι επιθετικός που έχει ταχύτητα, είναι καλός με το κεφάλι, έχει αίσθηση του χώρου και πάει κόντρα στον αντίπαλο. Μπορεί με την βελτίωση που παρουσιάζει μπορεί να παίξει στην La Liga στην Serie A. Το πιστεύω».

Για Τζόλη και Δουβίκα: «Ο ένας παίζει αριστερά ενώ ο Δουβίκας παίζει περισσότερο στην περιοχή. Παίζουν σε δύο διαφορετικές θέσεις αλλά μπορούν να παίζουν μαζί στην ίδια ομάδα».

Για το αν μπορεί να γίνει ηγέτης: «Είναι μόλις 21 και δεν μπορεί να είναι ηγέτης. Αν βελτιώσει τα ποσοστά του, παίζει σε μεγάλη ομάδα, σκοράρει θα μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες».

Τι συμβουλή θα του έδινε: «Του λέω να μείνει σεμνός και ταπεινός. Να δουλεύει σκληρά. Βελτιώνεται καθημερινά, έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος από την προπόνηση. Δουλεύουμε καθημερινά μαζί και τον έχουμε εξελίξει».