Ατρόμητος: Το όνομα του Σωτήρη Νίκη έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Κόλμαν.

Πολύ πιθανό το να μην τον έχει ο Βόλος στη διάθεσή του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θέλει ο Βόλος. Σε αυτή του την προσπάθεια, όμως, ο Σωτήρης Νίνης δεν θα είναι παρών.

Ο διεθνής χαφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου (2/10). Φαίνεται, όμως, πως ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ το έχει πάρει απόφαση να μην τον πιέσει.

Η επιθυμία του Ισπανού και του κλαμπ είναι να μη ζοριστεί ο Νίνης. Δεν υπάρχει και λόγος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Βόλος έχει κάνει καλό ξεκίνημα, έχει εννιά βαθμούς και ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Εκεί ο 31χρονος θα έχει την ευκαιρία αποθεραπευτεί πλήρως και να βρει τα πατήματά του.

Την περσινή σεζόν έδειξε σημαντικός για τους Θεσσαλούς και η επιστροφή του θα βοηθήσει τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας όσο και στη δημιουργία. Θα προσθέσει, βέβαια, και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή του, καθώς στο κέντρο οι επιλογές πια θα είναι αρκετές. Στο χέρι του το πώς θα τους διαχειριστεί.

Από εκεί και πέρα, προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι». Αυτό σημαίνει πως θα παρατάξουν μία ενδεκάδα παρόμοια με τα προηγούμενα ματς. Ούτως ή άλλως προς το παρόν δεν παρατηρούνται ιδιαίτερες αλλαγές από τον έναν αγώνα στον άλλον. Δεν υπάρχει και λόγος βάσει της εικόνας του Βόλου.