Βόλος: Μικρά συμβόλαια και υπό προϋποθέσεις άνοιγμα για τον στόπερ

Μπορεί ο Βόλος να πήρε χρήματα από τις πωλήσεις των Τάσου Δουβίκα και Γεράσιμου Μήτογλου, αλλά προς το παρόν είναι φειδωλός στο τι δίνει. Επίσημα έχουν ανακοινωθεί τρεις. Για τον Μάτιτς Κότνικ άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τον είδαμε στην Ελλάδα με τον Πανιώνιο και είναι αναμφίβολα ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας. Ο Βόλος συνθέτει...

Μπορεί ο Βόλος να πήρε χρήματα από τις πωλήσεις των Τάσου Δουβίκα και Γεράσιμου Μήτογλου, αλλά προς το παρόν είναι φειδωλός στο τι δίνει.

Επίσημα έχουν ανακοινωθεί τρεις. Για τον Μάτιτς Κότνικ άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τον είδαμε στην Ελλάδα με τον Πανιώνιο και είναι αναμφίβολα ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας. Ο Βόλος συνθέτει δυνατό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια. Οι μεταγραφές των Καμίλ Βοϊτόφσκι και Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο ενέχουν ρίσκο. Τουλάχιστον τα συμβόλαιά τους ήταν αρκετά μικρά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Πολωνό ο Βόλος θα δώσει την επόμενη σεζόν κάτι περισσότερο από 50.000 ευρώ. Μιλάμε για τα καθαρά. Κάπου εκεί αν όχι και πιο κάτω φέρεται να είναι το κασέ του Κολομβιανού εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, για τη μεταγραφή που καίγονται οι Θεσσαλοί είναι αυτή του στόπερ, ενώ για την ίδια θέση κοιτούν διακριτικά και προς ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε διάφορους μάνατζερ έχει δοθεί εντολή να τους φέρουν αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά. Και για εκείνον τα λεφτά δεν θα τα τσιγκουνευτούν στη Μαγνησία.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

Διαβάστε επίσης:

MasterChef τελικός: Αυτός είναι ο νικητής που θέλει ο κόσμος!

Masterchef Μαργαρίτα: Το Twitter την θέλει νικήτρια

Survivor: Μίλησε! Έκαναν σεξ μέσα στο παιχνίδι και τώρα είναι φίλοι – Ποιοι είναι;