Γκιγιέρμο Αμπασκάλ

Ο Βόλος συμφώνησε με τον προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που θα πάρει τα «ηνία» της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Βόλος συμφώνησε με τον προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που θα πάρει τα «ηνία» της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε πως ο Βόλος συμφώνησε με τον προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

«Θα χορέψουμε πάλι σε λάτιν ρυθμούς. Υπογράψαμε σήμερα (17/5) τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Ήταν από τις θετικές εισηγήσεις του Χάβι Γκαρθία. Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Μου είπε “καλά ψάχνεις προπονητή και δεν πήρε εμένα;”Είναι πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος του Βόλου στο Volos TV.

Πρόκειται για έναν προπονητή ο οποίος είναι μόλις 32 ετών που γεννήθηκε στην Ισπανία και μέχρι τον περασμένο Γενάρη ήταν στην U19 της Άσκολι. Παράλληλα, υπήρξε παλιότερα βοηθός της πρώτης ομάδας, αλλά και υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλλη, ενώ ως πρώτος προπονητής εργάστηκε πρώτη φορά το 2017 και σε ηλικία 28 ετών στην Κιάσο της Ελβετίας. Τόσο εκεί όσο κυρίως στη Λουγκάνο που πήγε λίγο αργότερα έκανε καλή δουλεία (τη δεύτερη την έσωσε από διαφαινόμενο υποβιβασμό) και η εκεί παρουσία του… άνοιξε τον δρόμο για την Ιταλία.

Λυσάνδρου: «Το πλάνο μου για τον ΟΦΗ» – Μπούσης: «Να αφήσω κληρονομία το γήπεδο»

ΝΠΣ Βόλος: Παρελθόν Ντεντάκης και Γκαραβέλης!