Βόλος: Θέλει να πάρει άλλον έναν στόπερ

Με ταχύτητα έχει κινηθεί μεταγραφικά ο Βόλος και αυτό το καλοκαίρι. Οι Θεσσαλοί έχουν κάνει τις περισσότερες μεταγραφές από κάθε άλλον στη Super League 1. Το ρόστερ τους έχει διαμορφωθεί σε σημαντικό βαθμό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κενά ακόμη. Μετά τη συμφωνία με τον Ελβετό στόπερ Λεβάντ Γκιουλέν ο Βόλος αναμένεται να κινηθεί για έναν ακόμη...

Με ταχύτητα έχει κινηθεί μεταγραφικά ο Βόλος και αυτό το καλοκαίρι. Οι Θεσσαλοί έχουν κάνει τις περισσότερες μεταγραφές από κάθε άλλον στη Super League 1.

Το ρόστερ τους έχει διαμορφωθεί σε σημαντικό βαθμό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κενά ακόμη. Μετά τη συμφωνία με τον Ελβετό στόπερ Λεβάντ Γκιουλέν ο Βόλος αναμένεται να κινηθεί για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Υπενθυμίζεται πως αποχώρησαν τόσο ο Κολόμπο όσο και ο Σάντσες, ενώ πουλήθηκε ο Μήτογλου. Οι «κυανέρυθροι» ψάχνουν για ενδεκαδάτο παίκτη, αλλά βγάζουν προς τα έξω πως δεν υπάρχει βιασύνη.

Ένας από τους λόγους ίσως να είναι πως έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς τον Μήτογλου. Εάν ο νεαρός αμυντικός αποφασιστεί πως δεν μπορεί άμεσα να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ο Βόλος θα χτυπήσει την πόρτα για τον δανεισμό του. Είναι πολλοί, πάντως, εκείνοι που έχουν προταθεί από το εξωτερικό. Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν κοπεί, αλλά κάποιες παραμένουν ακόμη στο προσκήνιο. Κατά τα άλλα, θα γίνουν ακόμη 1-2 κινήσεις σε άλλες θέσεις.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Άρης: Τηλεοπτικά τα φιλικά στην Αυστρία, «κλείδωσαν» οι αντίπαλοι!

Σοκ με την παραλλαγή Δέλτα – Σοβαρή απειλή παρά τα εμβόλια

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών για τον κορονοϊό