Στο πένθος βυθίστηκε ο Άγγελος Χαριστέας και η οικογένεια του.

Το πρωί της Κυριακής (16/6) ο πατέρας του, Γιάννης, απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (17/6, 11.30) στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στο Στρυμονικό Σερρών, εκεί όπου κατοικούσε.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram ο Χαριστέας αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του πατέρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο φίλο.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου. Ράγισε η καρδιά μου σήμερα, αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή, ζήσε την κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μυνήματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας. Μόνο αγάπη».

Άγγελος Χαριστέας: Το συγκινητικό μήνυμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι .Εισουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου .Ράγισε η καρδιά μου σήμερα αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή ζήσε την κάθε μέρα .Σας ευχαριστώ όλους για τα μυνήματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας .Μόνο αγάπη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) στις