Η πώληση Καμαρά δείχνει ότι ο  Άρης «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά! Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου!

Ο Καρυπίδης έφερε τον Καμαρά και πλήρωσε ακριβά. Τον πούλησε ακριβότερα και φέρνει τους… επόμενους. Ο Άρης λειτουργεί πλέον σαν μεγάλο κλαμπ!

Η πώληση Καμαρά δείχνει ότι ο  Άρης «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά! Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου!

Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Ο Μαυριτανός φορ υπογράφει στον Ολυμπιακό, έναντι ενός ποσού που δύσκολα βάζουν στα ταμεία τους ελληνικά κλαμπ!

Επί ημερών Καρυπίδη, ο Άρης μεγαλώνει. Σε όλα τα επίπεδα. Ευρωπαϊκά «εισιτήρια», μόνιμη θέση στο βάθρο της Super League (Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βλέπουν την «πλάτη του την τελευταία διετία) και μεταγραφές… αεροδρομίου.

Ιντέγε, Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Καμαρά, Ματέο Γκαρσία. Κάποιοι από τους πιο πρόσφατους. Κάποιοι έπιασαν, άλλοι όχι. Σύμβαση με την επιτυχία δεν έχει κανείς.

Πλέον ο Άρης κάνει και πωλήσεις. Και πουλάει ακριβά. Ακριβότερα από όσο αγοράζει. Το κάνει κάθε μεγάλο κλαμπ που θέλει balance, θετικό πρόσημο στα ταμεία του και βιωσιμότητα, χωρίς να «ματώνει» ο ιδιοκτήτης του. Νόμος και της ποδοσφαιρικής αγοράς. Ο Άρης επέστρεψε από τα χωράφια της Γ’ Εθνικής με χρήματα που έβγαιναν από το πορτοφόλι του Καρυπίδη. Κάποια στιγμή η κάνουλα μπορεί και να κλείσει. Ο πλέον safe τρόπος για να διατηρηθεί ένα κλαμπ σε υψηλό επίπεδο, είναι να τζιράρει χρήμα στα ταμεία του. Ειδικά σε μια περίοδο που μόνο έσοδα δεν φέρνει στις ΠΑΕ!

Ο Καρυπίδης που έφερε τον Καμαρά, με τον οποίο δεν τρελαινόταν ο Μάντζιος και μια σεβαστή μερίδα του κόσμου, πιστώνεται προσωπικά τόσο την επιλογή του Μαυριτανού, όσο και το deal για την πώληση του. Επαναλαμβάνουμε την μεγαλύτερη στην ιστορία του Άρη.

Και επειδή όσα δεν φτάνει η αλεπού…. κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το στόρι, επειδή ο Καμαρά πήγε στον Ολυμπιακό! Ε, κάπου αλλού δεν μπορούσε να πάει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός αν δεν είναι η μοναδική, είναι από τις ελάχιστες ομάδες που μπορεί να δώσει τόσα χρήματα για μια μεταγραφή, η οποία συνολικά θα του κοστίσει  πάνω από 10 εκ. ευρώ! Τι να κάνουμε τώρα; Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι δεν θα ήθελαν τον Καμαρά και όλοι οι υπόλοιποι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Καμαρά είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι ίσως από τα πιο ολοκληρωμένα και σύγχρονα φορ που παίζουν στην Ελλάδα. Δεν τον «ερωτεύθηκε» τυχαία ο Μάρτινς!

Άρης: Ο… νέος Καμαρά που θα κάνει ανάμνηση τον προηγούμενο!

Ο Καρυπίδης έκανε την υπέρβαση της υπέρβασης και τον έφερε πέρσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ήξερε όμως ότι δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια στο «Βικελίδης». Ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται από την Premier League στην Ελλάδα στα 27 του χρόνια, προφανώς και δεν βλέπει τη χώρα μας σαν next level, παρά σε ένα απλό «σκαλοπάτι» στην καριέρα του. Ο Καρυπιδης λοιπόν ήταν one step further.

Αυτό που μπορούσε και το έκανε, ήταν ο Άρης να βγει κερδισμένος σε όλα τα επίπεδα από αυτή τη συνεργασία, όσο κρατούσε!

Πλέον ο Άρης έχει μπει σε ένα άλλο τριπάκι. Να αγοράζει ακριβά και να πουλάει ακριβότερα! Όπως αποκάλυψε το Sportime, μήνες πριν, ο Καρυπίδης έχει αποφασίσει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, να κινηθεί για ποδοσφαιριστές που θα έχουν μεταπωλητική αξία!

Το ίδιο αναμένεται (και είναι και ζητούμενο) να συμβεί και με άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη. Είναι δεδομένο ότι θα προκύψει σύντομα… νέος Καμαρά που θα κάνει να ξεχαστεί ο προηγούμενος. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεση της διοίκησης!

Aρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, ή αναμένεται να αποκτηθούν, κόστολογήθηκαν ή κοστολογούνται αρκετά εκατομμύρια!