ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης πήρε την πάσα του Sportime για τον Μαρσέλο και μίλησε για την αξία στη διατροφή του αθλητή

Ποια ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Γρηγοράκης, με αφορμή το πρωτοσέλιδο του Sportime
Ο Δημήτρης Γρηγοράκης πήρε την πάσα του Sportime για τον Μαρσέλο και μίλησε για την αξία στη διατροφή του αθλητή

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Master Nutritionist Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, ήταν το πρόσωπο που επιλέχθηκε να μπει στο πλευρό του Μαρσέλο στο σημερινό (7/10) πρωτοσέλιδο του Sportime.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Γρηγοράκης εξέφρασε την έκπληξή του και στη συνέχεια μίλησε για την αξία στη διατροφή του αθλητή.

Ιδού:

«Ομολογώ ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sportime (Sportime) με εξέπληξε! Γέλασα πολύ όταν είδα τη φώτο μου δίπλα σε αυτή του ποδοσφαιριστή Μαρσέλο και ταυτόχρονα να μου αποδίδεται ένα άκρως χιουμοριστικό / καυστικό σχόλιο για την σωματική και αγωνιστική του κατάσταση στο ντεμπούτο του.

Δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά ούτε όμως και Αντιολυμπιακός… Ίσα ίσα που υποστηρίζω οποιαδήποτε ελληνική ομάδα αγωνίζεται απέναντι σε ξένη! Και αν θέλετε να μάθετε την προτίμησή μου σε ελληνική ομάδα, αυτή είναι ο Απόλλων Σμύρνης ένεκα της περιοχής όπου έχω μεγαλώσει και ανδρωθεί στα πρώτα επαγγελματικά μου χρόνια.

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα ήθελα να δηλώσω ότι η χιουμοριστική σύνδεσή μου με την εμφάνιση ενός ποδοσφαιριστή και κατ’ επέκταση με την επίδοση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας μόνο τιμητική μπορεί να είναι για εμένα.

Η αθλητική διατροφή αποτελεί για την επαγγελματική μου υπόσταση όχι μόνο το αντικείμενο του μεταπτυχιακού μου διπλώματος, αλλά και ένα πεδίο στο οποίο ασχολούμαι ενεργά ως Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιμόρφωσης στην Αθλητική Διατροφή Master Nutritionist in Sports Nutrition του Κλάδου Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES).

Επομένως το δημοσίευμα μου φέρνει στο μυαλό, άσχετα με την «καζούρα» που υπονοεί, την σπουδαιότητα του ρόλου του αθλητικού διατροφολόγου στην μεγέθυνση των επιδόσεων μία ομάδας. Είναι κάτι που θα πρέπει να καταλάβουν πολύ καλά οι υπεύθυνοι των ελίτ ποδοσφαιρικών και μπασκετικών ομάδων (και όχι μόνον) και να πράξουν αναλόγως!

Είναι κρίμα να δαπανώνται τόσα εκατομμύρια για την απόκτηση κορυφαίων αθλητών και την ίδια ώρα να παραμελείται το χαμηλό, πραγματικά, ποσό που απαιτείται για την επιστημονική διατροφολογική επίβλεψή τους!»

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης
Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Master Nutritionist Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Δημήτρης Γρηγοράκης πήρε την πάσα του Sportime για τον Μαρσέλο και μίλησε για την αξία στη διατροφή του αθλητή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.